2789
عنوان

طلسم شدم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 105 پست
عزیژم اگر مجردی که اوضاع خیلیا همینه....گاهی رفتار ما زننده است ...گاهی مشکل ظاهری داریم که تو ذوق م ...

نه عزیزم تا حالا هر چی خاستگار داشتم حتی اونایی که خیلی داغون بودن داشتم میومدن خییلی پسند میکردن نمیگم من خوبم یا نه اصن من خیلیم زشتم ولی واثعا پسند میکردن میگفتن اوکیه ولی میرفتن و پشت سرشونم نگاه نمیکردن حتی ی زنگ هم نمیزدن انگار ک هیچی نبوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدحرز امام جوادصغیرش یاکبیرش؟

من به شخصه صغیرش رو توصیه می کنم کبیرشرو من تو نت دبدم یه طلسم همراهشه... کبیرش هم من منبع معتبری ندبدم که حرز کبیر وجود داشته باشه. صغیرش معتبر تره

تو این همه قبرستون بزرگ مگه دعا پیدا میشه ؟ طلایاب مگه هست 

اینو هرچی دعا نویس میگن🥴🥴🥴🥴🥴یک طلسم توی قبرستان کهن چال کردن یکیشون میگفت ۷ تا میخ نخ پیچیدن یک مزخرفاتی میگفتن عجیب غریب 😂😂

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله
من میگم هیچ ربطی نداره و اگر کسی اینکاره باشه خودش برات درمیاره و کاری براش نداره

نمیدونم بخدا کلی ازم پول گرفت و بهم دعا داد ولی امروز این حرف رو شنیدم استرس گرفتم و ترسیدم

نه عزیزم تا حالا هر چی خاستگار داشتم حتی اونایی که خیلی داغون بودن داشتم میومدن خییلی پسند میکردن نم ...

چند سالته ؟؟؟

به تاپیک جن عاشق من یه نگاه بنداز 

توضیح دادم

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.