2789
عنوان

طلسم شدم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 105 پست
گلم شما مشكلت طلسم نيست  مطمعن باااااش  شما عارض داري مانع بختت ميشه  هيچ ربطي ام ...

عارض چیه ؟ نمیدونم بخدا هر کی ی چی میگه . خودمم هر کاری از دستم بربیاد مثل سرکه و قلیاب و قرآن و نماز و دعا انجام میدم همش دست به دامن خدا و پیغمبرام ولی درست نمیشه قیافم شرایط خونوادگیم سوادم وضع مالیم همه چی خوبه ولی همه بهم میگن اون نه دست رد میزنن ب سینم کسی تو زندگیم نمیاد و نمونده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم سنیم  انقدرم که میگی دیر نشده که بترسی شاغلی که خواستگارات زیاده ؟؟یا خوشگل؟؟؟

واسه خواهرام ک ۱۶ سالشونه تو چند ماه سه چهار تا خاستگار خوب و با پافشاری اومده بیشتر بمونم هم خودم دیوونه میشم هم اونا رو اذیت میکنم

[QUOTE=265226918]و مسعله مهم تر شما احتمالا سن ازدواجت در طالعت نرسيده و اصلا بختت بسته نيست  ميگي نه بيا خودت ...[/QUOTE]

میشه مث من توی یه تاپیک از مهم‌ترین اطلاعات خودتون به اشتراک بذارید یا مرجع معرفی کنید 

ثوابش به خودتون میرسه

مثلا هر وقت حالشو داشتین

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
عارض داره یعنی چی ؟ میشه توضیح بدی؟ حالا باید چه کارکنه؟

اينجا بيش از اين نميشه توضيح داد گزارش ميزنن

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
چجوریه ؟ چیکار باید بکنم ؟

برو پيش عالم علوم غريبه نه دعانويس 

عالم برات كشف روحاني انجام ميده مشكلت هرچي باشه مشخص ميشه

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
خیر اشتباهه. جادو توی تمام دنیا هست ادم خرافاتی و اهل ابن چیزا هم همه جای دنیا هست. اولین رتبه ها تو ...

ایران اول مطمئن باش تازه اونا که ادعای مسلمان بودن ندارن ما مدعی مسلمانی هستیم که تو دینمون جادو برابر شرک ...پیامبر گفته حتی اگر زنی یک دعا بگیره برای اینکه شوهرش بهش علاقه مند بشه کفر و‌شرک......چه برسه به اینهمه جادو و طلسم ......تو قرآن گفته شده جادو و جادوگران و کسانی که پیش اینها میرن کافرن ....ازهمین نی نی سایت بیین همه واسه هر مشکلی رفتن جادوگر .......طرف مشکل روحی داره بجای اینکه بره دکتر رفتن دعا گرفتن ...واسه ازدواج بچه کار بستن دهن دیگران ...همه اینها کفر و‌شرک و تاوان داره 

ایران اول مطمئن باش تازه اونا که ادعای مسلمان بودن ندارن ما مدعی مسلمانی هستیم که تو دینمون جادو برا ...

یه سری خدانشناس ها هستن که واسه مردم دعا و جادو و طلسم انجام میدن من به اینجور چیزا اعتقاد دارم چون تاثیرشو تو زندگی میشه دید منم فقط میخوام طلسمایی ک کردنو باطل کنم