2777
2789
عنوان

به زن نامزد سابقم حسودیم میشه

744 بازدید | 18 پست

از وقتی بچه بچدم عاشق این آقا بودم

چه کارها براش نکردم چه جون دادن هایی براش ندادم

هیچ وقت بهم محبت زیادی نداشت

خودش میگفت چون تو خیلی عاشقمی میخوام زنم بشی🙂

بعد از ده سال بعد از سالها عذاب دادنم نامزدی بهم خورد و جدا شدیم

خیلی میسوزم از اینکه به من میگفت باید بیای جنووب محل کارم خونه بگیریم و اصلا و ابدا شهرخودمون خونه نمیگیرم

اما خانم جدیدیش گفته یا شهرخودمون خونه میگیری یا دیگه بهم زنگ نزن و این آقا هم گفته چشم همون شهر خودمون میگیرم

دوسم نداشت🙂💔این ده سال اگه عاشق سنگ بودم بهتر بود

خیلی دارم میسوزم

خیلی حسودیم میشه به زنش

مگه چقد خوشگله مگه چقد سیاست داره که بخاطرش همه کاری میکنه😭

ربطی ب خوشکلی و سیاست نداره ک چون دوسش داره براش هرچی میخاد فراهم میکنه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی ب خوشکلی و سیاست نداره ک چون دوسش داره براش هرچی میخاد فراهم میکنه

و یه دلیل دیگه اینکه نمیتونه با صدنفر نامزد کنه و جداشه. دیگه دومی رو باید تحمل کنه قبول کنه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خشگل نیس بلده چکا کنه، توهم سعی کن یا دبگیری. فک کنم تو از ونایی بودی ک خودتو هلاک نشون میدی  مردااززنایی ک عشقشون کف دستشونه بیزارم 

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎
مگه اون چی داره که دختری که ده سال دیونه وار عاشقش بودو ول کرد رفت با اون

خب عشق یک طرفه همینه عزیز... خودت همه کار برا عشقت کردی الان اونم داره همه کار برا عشقش میکنه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

ازدواج کنه خب ک چی این تویی ک باید برای خودن ارزشمند باشی وقتی با وجود این همه عشق از دستت داده یعنی لایقت نبوده و تو قطعا لایق کسی ک قدرتو بدونه دیگه اخبارش دنبال نکن

خدا با من است 🙌🌹