2777
2789

مایع لنز بریز ط جای لنزی لنزات رو بزار توش بعد هر وقت که لنزات رو میزاری در میاری عوض کن مایع لنز رو 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مبارکه از عینک راحت شدی و لنزم سختیای خودشو داره 

فقط مراقب باش دستاتو حتما خوب بشوری موقع گذاشتن و دراوردن و اینکه یادت نره لنز تو چشمته و بمالی چشمتو 

میتونی درش بیاری بزاری تو همون جای مخصوصش از محلولشم بریز روشو بگیره 

میشه ی توضیح مختصر بدی ؟عوارض نداره ؟چ مواقعی استفاده میکنی؟

نه هیچ عوارضی نداره فقط باید مواظب باش دستت کثیف نباشه حتما قبلش باید دستاتو تمیز بشوری که یه موقع چشمات عفونت نکنه من هر وقتی که نمیخواستم عینک بزنم از لنز استفاده میکردم چندین سال که امسال عمل فمتو انجام دادم

مایع لنز بریز ط جای لنزی لنزات رو بزار توش بعد هر وقت که لنزات رو میزاری در میاری عوض کن مایع لنز رو ...

پلمپ رو باز نکردم هنوز تا شنبه ک میرم کلاس مشکلی نداره؟

مبارکه از عینک راحت شدی و لنزم سختیای خودشو داره  فقط مراقب باش دستاتو حتما خوب بشوری موقع گذا ...

مرسی عزیزم

چون بار اولمه یکم سختمه

بخصوص من که وقتی جسم خارجی نزدیک چشمم میشه پلک میزنم مرتب