2777
2789
نه هیچ عوارضی نداره فقط باید مواظب باش دستت کثیف نباشه حتما قبلش باید دستاتو تمیز بشوری که یه موقع چ ...

عمل فمتو چجوریه اذیت کنندس؟ و باید چند وقت نمره چشمت بی تغییر بمونه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عمل فمتو چجوریه اذیت کنندس؟ و باید چند وقت نمره چشمت بی تغییر بمونه؟

عمل فمتولوزیک یه متود جدیده که از لازیک راحت تره و اصلا درد نداره و عملش کلا با لیزره دوره نگاهتم اصلا نداره یعنی کلا هیچ دردی چه تو عمل چه بعد عمل نداری نمره نمیدونم بستگی به قرنیه چشم داره منو دختر خالم با هم رفتیم به اون گفتن تو نمیتونی فمتو انجام بدی باید لازک کنی هزینشم ۱۳میلیونه

پلمپ رو باز نکردم هنوز تا شنبه ک میرم کلاس مشکلی نداره؟

نه مشکلی نیست 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
عمل فمتولوزیک یه متود جدیده که از لازیک راحت تره و اصلا درد نداره و عملش کلا با لیزره دوره نگاهتم اص ...

مرسی از توضیحت عزیزم من از ١٨سالگی تا الان ک ٢٣سالمه درگیر عینک شدم و واقعا اذیت کنندس امیدوارم منم دکترم اجازه عمل بهم بده چون میگن باید نمره چشم سه سال ثابت بمونه منم از نیم شروع شده تا تالان که ٢شده