2777
2789
عنوان

بهترین روش پخت قزل آلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3003 بازدید | 18 پست

درسته. کلا شوید بهترین سبزی برای معطر کردن ماهی هست. من خودم فلفل قلمی رو ریز می کنم با شوید تازه و سیر یه تفت کوچولو می‌دم و بعد ماهی‌هامو می‌ریزم توش. بدون هیچ پودر کنتاکی یا چیزی. وقتی دو طرفش پخت و کمی برشته شد، آب لیمو یا نارنج می‌چکونم روش. یه نمک خاص هم دارم که از ارمنستان گرفتم. نمک ساواناتی. برای نمکدار کردنش از اون استفاده می‌کنم و کمی فلفل سیاه. این ترکیب حرف نداره.

ای وطن می‌سازمت، آخر خودم می‌سازمت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماهی رو اگه نارنج داشته باشم اول مشو میچینم تو یه سینی بعد یدونه نارنج تازه رو میریزم روش ده دقیقه میزارم بمونه البته چنددقیقه یبار برعکسشون میکنم بعدش یه لیوان اب زعفران(خنک یاسرد باشه اصلا داغی نداشته باشه ماهیتون خراب میشه) میریزم روش اگه نارنج نداشته باشم همون زعفران رومیریزم بعد ۲۰تا۲۵دقیقه میزارم بمونه اونم هرچنددقیقه پشتورو میکنم.. بعد اردسفید..زردچوبه.. نمک.. فلفل سیاه یا قرمز یا هردو.. یکم شویدخشک.. رو باهم مخلوط میکنم.. بعد از زعفران درشون‌میارم و بهشون ارد میپاشم و دونه دونه روی ورق کاغذ توی یه ظرف مییچینم بعد روغن میریزم ولی کم نباشه روغن که خیلی داغ شد ماهیها رو میندازم تو روغن البته باید از طرف پوست نندازی اول.. یه چندثانیه بعد حرارت رو متوسط میکنم.. بعدش میبینید که کم کم سرخ خوشرنگ میشه😋تا طرف گوشت ماهی قشنگ سرخ نشده پشتوروش)به طرف پوستش) نکیند.. طعمش بینظیر میشه🤤

بضیا رو دیدم ماهی رو اول با روزنامه یا پارچه نخی ابشو میگیرن بعد ارد ومواد میزنن من اصلا اون مدلی دوست ندارم خشک وسفت میشه بعد سرخ شدن