2777
2789
عنوان

بهترین روش پخت قزل آلا

3003 بازدید | 18 پست

سلام خانومای کدبانو   

من ماهی قزل رو بدون هیییچ مزه دار کردنی سرخ میکنم، با پلوی سفید و ترشی بادمجون ساده سرو میکنم، گاهی هم با شوید پلو و حسابی هم دوستش داریم. 

اونروز یه جایی شویدپلو با ماهی قزل خوردم هنوز مزه ش یادم نرفته 😅 خیلی خیلی خوشمزه بود و مشخص بود قبل از سرخ کردن حسابی با ادویه مزه دار کرده. کنارشم یه ترشی بود که نمیدونم چی بود کلا ترکیب شوید پلو با ماهی و اون ترشی عالی بود.

گفتم ببینم شما ها به چه روشی قزل آلا رو میپزین تا روش های دیگه رو هم یاد بگیرم. 

ممنون 🥰🥰

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰

ماهی رو با برنج سفید و ترشی میخورید؟!

هر سه به شدت سردن

شوید پلو بهتره

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر ماهی ای رو اول با پیاز آبلیمو نمک زردچوبه فلفل مزه دار میکنم میزارم یخچال بعد ی تایمی میارم بیرون تو آرد میزنم بعد با شعله کم سرخ میکنم ک مغز پخت بشه میتونی ب آردش هم ادویه بزنی

چی بگم والا
از آشپزش نپرسیدی چطور مزه دار کرده؟

نه نمیشد متاسفانه 😄😄

اصن بدجوری تو کفش ام. حامله ام هستم اصن یه وضی 🤣🤣🤣🤣

گفتم دستور پخت همه رو تست کنم ببینم چی میشه 😄

من هر ماهی ای رو اول با پیاز آبلیمو نمک زردچوبه فلفل مزه دار میکنم میزارم یخچال بعد ی تایمی میارم بی ...

فلفل قرمز یا سیاه؟ 

ماهی رو با برنج سفید و ترشی میخورید؟! هر سه به شدت سردن شوید پلو بهتره

یه ترشی مخصوص داره منم شنیدم 

حتی با ماهی دوغ هم نباید خورد 

معمولا کنار ماهی زیتون و خیارشور میخورن

یه ترشی مخصوص داره منم شنیدم  حتی با ماهی دوغ هم نباید خورد  معمولا کنار ماهی زیتون و خی ...

خیارشور سرده زیتون خوبه سبزی هم خوبه با پیاز

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

خیارشور سرده زیتون خوبه سبزی هم خوبه با پیاز

آره باید سبزی و زیتون رو هم امتحان کنم. 

البته فقط قزل اینجوری میخوریما، وگرنه قلیه ماهی بیشتر میپختم و دوست دارم منتها بخاطر بارداری نمیشه ماهی تن خورد فعلا قزل آلا میخوریم فقط.

من اول تو آب لیمو تازه،نمک و آب پیاز مزه دار میکنم چند ساعت،بعد تو روغن سرخ میکنم و اواخر پخت  زعفرون ساییده میریزم رو ماهی و با فرچه رو ماهی پخششون میکنم و برشون میگردونم که قسمت زعفرونی هم برشته بشه

نمی دانم پس ازمرگم چه خواهد شد...!نمی خواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم،چه خواهد ساخت.     ولی بسیار مشتاقم،که ازخاک گلویم سوتکی سازد. گلویم سوتکی باشد،به دست کودکی گستاخ و بازیگوش              و او یکریز پی در پی، دم گرم خودش را بر گلویم سخت بفشاردو خواب خفتگان خفته را آشفته تر سازد   بدین سان بشکند در من،سکوت مرگبارم را...