2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

483 بازدید | 51 پست

به نیت حاجت روایی هممون بخونید هر چقدر میتونید و اعلام کنید.

ترجیحا انشالله به هزار تا برسونیمش.

حتما هر تعداد حتی یکی رو در پست ها اعلام کنید.

منو هم خیلیییییی دعا کنید محتاجم به دعاتون که خدا اساسی و حسابی کمکم کنه 💓💓💓🌷🌷🌷😭😭😭

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

من صدمرتبه میخونم. به نیت حاجت روایی وحل مشکلات دوستان وحاجت روایی خودم 🌹♥

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️
من چهارده تا میخونم. برای منم از ته دل دعا کنین همسرم برگرده پیشم

@سرو،محمد  

@mtata  

@کاربرخانومم  

تو رو خدااا بچه ها حساااابی برای این دوست عزیزمون دعا کنید ،تا میتونید با دعاهاتون کمکش کنیم.من میفهمم حالتو عزیزم،خدا لیاقت بده بهم هر چهبیشتر بهت خیر برسونم هرچه بیشتر کمکت کنه،الهی خدایا خدای بزرگ و مهربون خدایا به این دوست عزیزم کمک کن.

یا فاطمه الزهرا ،بانوی مظلوم و مهربون و بخشنده و پر محبت،بانوی دوعالم،بانوی رحمت و عطوفت و خیر،کمک کن به دوستم شما بزرگوار به زن ها و دخترها و مشکلاتمون کمک کن‌.

خواهش می کنم از این حس و حال بد و غصه و نگرانی و انتظاااار و عذاب،از این گرفتاری دوستم رو نجات بده باختم به یک خیررررر بزرگ،یک خوشی بزرگ و دنیا دنیا رحمت و نعمت.

خدایا به آبرو عزت حضرت زهرا به درگاهت التماس می کنم که این گرفتاری رو برای دوستم ختم به یک شیرینی و خوشی خیلیییییی بزرگ کنی و این خوشی و شادی براش پایدار باشه،خدا خودت در تمام زندگی از اکنون کمک دوست من کن.

الهم صلی علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک

دیت این عزیز رو هم مثل من بگیر یا خدا،یا حضرت زهرا

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
@سرو،محمد     @mtata     @کاربرخانومم     تو رو خدااا بچه ها ح ...

برای این سه تا کاربر مه تگ کردی دعا کنم؟ تو رو خدا منم از ته دل دعا کنین واقعا نیاز دارم. من صلوات حضرت زهرام ۵۳۰بار پشت هم خوندم ولی حاجتمو نداده الان حدود یک هفتس

من صدمرتبه میخونم. به نیت حاجت روایی وحل مشکلات دوستان وحاجت روایی خودم 🌹♥

بزرگواری که برای خودت فقط خیر نمیخوای و فقط خودت تو ذهنت نیستی.خیلیییی بزرگواری که ما رو هم در خیرت شریک می کنی،الهی خداوند هر آنچه خیر برای دیگران و خودم تا به حال خواستم نصیب تو هم کنه،الهی به زودی نصیبت یک شااادی و خوشی و یک خیررر بسیار عظیم بشه انشااالله و این خیر و خوشی و خوبیها برات پیوسته و پایدار باشه(نه فقط مقطعی) و همچنین روووز افرون.

خدایا مغفرت و رحمتت رو بسیاااااار شامل حال این عزیز کن.

توفیق بخشش و آمرزش و رحمت الهیت رو بهش بسیااار عطا کن.حاجتش رو روا کن و از گرفتاری نجاتش بده

من چهارده تا میخونم. برای منم از ته دل دعا کنین همسرم برگرده پیشم

عزیزدلم چقدر این روزا پای عشق و دل هممون درد میکنه ان شاالله زندگیت غرق خوشبختی بشه برات سوره مزمل میخونم امیدوارم ک مهرتون صدچندان بشه و کنار هم خوشبخت باشین 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
۵ تا التماس دعا🥺🌺

انشالله تو هم همونجور که برای خودم و عزیزانم میخوام به حاجتت برسی و حتی خداوند بسیااااار بیشتر بهتر و متعالی تر از تصورت نعمت دلخواهتو بهت عطا کنه و علاوه بر اون تمام زندگیت رو به سمت خیر متمایل کنه در تمام ابعاد زندگیت خیر سرازیر کنه.

خدایا بهم لیاقت بده خیلی زیاد به این دوست عزیز کمک کنم و خیر برسونم،البته که خیر که همه از توئه و ما ها همه فقط واسطه ایم.

خدایا دنیا دنیا مغفرت و رحمتت رو شامل حال ابن عزیزمون کن.

خدایا دعا می کنم این عزیز بسیااااار بسیااااار شامل مغفرت و رحمت و محبت خدا بشی.

محبت خدا رو برات آرزو می کنم از خودش.

دعا می کنم خداوند کلی نعمت های بزرگ و خوب بهت عطا کنه .

دعا می کنم خداوند حاجاتت رو برآورده به خیر و مصلحت و بهترین حالت کنه برات.الهی که همه آرزوهایی که طالبشونی رو در واقعیت زندگی کنی.

اون حال خوش عظیم توام با ذوق و شوق و رصایت از ته دل رو برات خواستارم

اون حالی که وقتی به زندگیت نگاه میکنی چنان لز داشتن نعمات دلخواهت و یک عالم نعمت دیگه به حد متعالی ذوق زده و مشرور بشی که هر لحظه ،هر دم،مکررا و دائما همش با یک عالم ذوق و رضایت خوشحالی خداروشکر کنی.