2777
2789
عنوان

ختم سوره حمد

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 51 پست
عزیزدلم چقدر این روزا پای عشق و دل هممون درد میکنه ان شاالله زندگیت غرق خوشبختی بشه برات سوره مزمل م ...

وای مرسی عشقم بخدا خیلی نیاز دارم.منو همسرم طلاق کرفتیم اما من پشیمونم و امیدی نمونده برام که برگرده خیلی داغونم پنج ماهه هیچ خبری ندارم حتی گفتم هفته پیش برگرد اما جوابمو نداد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای مرسی عشقم بخدا خیلی نیاز دارم.منو همسرم طلاق کرفتیم اما من پشیمونم و امیدی نمونده برام که برگرده ...

بزرگترا رو واسطه بکنین خب اگر هنوز ازدواج نکردن ان شاالله ک متوجه عشق و علاقه شما بشن و برگردن 

شنیدم خوندن ۱۴ بار پشت سرهم دعای نادعلی شب جمعه برای برگشت کسی ک دوسش دارین خیلی مجربه 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
۱

یک دنیا ممنون که در این کار خیر سهیم و شریک و موثر بودی خداوند بهت اجرش رو بده و علاوه بر اجر کارت دعا میکنم خدا به واسطه ی دعای من دنیا دنیا بهت خیر و برکت و پیشرفت و موفقیت و رشد شخصیتی و رفاه و آسایش و آرامش و رضایت و عشقی عمیق و شدید و زیبا توام با احترام و قدر شناسی و پشتیبانی و تملک عاشقانه ودیگر خواهی بهت بده.

الهی خداوند در زندگی بهت عزت بده،عزیز باشی پیش خود خدا و خلق خدا.

از خداوند برات محبت خدا و توجه و عنایت و کمک و هدایتش رو خواستارم.

خدایا خداوند من از تو برای این دوست عزیز طلب مغفرت و محبت و نجات و کمک و هدایت و دنیا دنیا دنیاااا رحمتت رو خواستارم.

الهم صل علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
بزرگترا رو واسطه بکنین خب اگر هنوز ازدواج نکردن ان شاالله ک متوجه عشق و علاقه شما بشن و برگردن  ...

نمیتونم به بزگترام بگم چون مایل نیستن. تا حالا سه تا ۵شنبه شب ناد علیو خوندم ۱۴ بار اما نشد که نشد 

1 مرتبه حاجتروا انشاءالله،  گل 🌷

الهی برسی به حاجاتت عزیزم،باز هم همه ی خوبیهایی رو که برای خودم و دیگران خواستم از خداوند برات خواستارم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
۱۴تا میخونم 

ممنونم خیلی زیاد عزیزدلم الهی خداوند کمکت کنه،برات از خداوند دوستی و محبتش رو و خیر و نعمتش رو ومغفرت و رحمتش رو خواستارم.

از خدا میخوام چنان کنه که زندگیت پر از خیر و خوبی و نعمات بسیار و حال خوش بشه 

برای این سه تا کاربر مه تگ کردی دعا کنم؟ تو رو خدا منم از ته دل دعا کنین واقعا نیاز دارم. من صلوات ح ...

نه جااانم،صدا کردم دعات کنن ولی ممنونم میشم تو هم دعاشون کنی خیلی مهربون و خوبن و همه محتاجیم به دعا

صدتا سوره حمد

دستت درد نکنه الهی خیرش رو ببینی،از خداوند برای تو دوست عزیزم محبت خدا رو خواستارم،کمک و پشتیبانی و هدایتش رو خواستارم.

برای تو از خداوند مهربونم خواهش می کنم که سعادت مغفرت و محبت و دوستی و رحمت الهیش رو نصیبت کنه.

از خداوند میخوام همه حال بدت به یک خوشی عظیم و پایدار و پیوسته و روز افزون بدل بشه

از خداوند میخوام که آرزوها و دلخواهت رو که الان تو دلت قدر یک آرزوئه توی واقعیت زندگیش کنی و هر دم ازش لذت ببری

۳تا اسی  ان شالله حاجت روا بشی عزیزم

الهی عزیزم از خداوند برات رحمت و برکت و نعمتهای بسیار خواستارم.

برات از خداوند مهربون محبت الهیش رو خواستارم

از خداوند مهربون خواهش می کنم برای تو که مغفرت و رحمت و محبت و گشایش و نجات الهیش رو شامل حالت کنه،برات از خداوند میخوام که حاجاتت رو برآورده به خیر و مصلحت و بهترین حالت کنه.

الهی آرزوهاتو هر چه سریعتر در واقعیت زندگی کنی و نعمات دلخواهت عاجلا بسیاااار بسیااار بیشتر و بهتر و متعالی تر نصیبت بشه

نمیتونم به بزگترام بگم چون مایل نیستن. تا حالا سه تا ۵شنبه شب ناد علیو خوندم ۱۴ بار اما نشد که نشد&n ...

حضوری برین جاشون خب درکتون میکنم خیلی درد بدیه چیزیو بخوای و تنها خودت باشی ک براش بیقراری و بقیه همه مثل سد جلوی خواسته ات باشن 

کاش دل خودشون باهات همراه بشه و دیگه بعدش همه چی حل میشه باهاشون حرف بزنین و سعی کنین قانعشون کنین 

ان شاالله ک خدا کمک کنه و باز کنار هم به ارامش برسین

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
عزیزدلم چقدر این روزا پای عشق و دل هممون درد میکنه ان شاالله زندگیت غرق خوشبختی بشه برات سوره مزمل م ...

وای برای ما هم همین دعا رو کن که خیلی محتاجیم😭😭🌷💓

حضوری برین جاشون خب درکتون میکنم خیلی درد بدیه چیزیو بخوای و تنها خودت باشی ک براش بیقراری و بقیه هم ...

بخدا از من هیچی دیگه بر نمیاد.چون علنا خودم بهش پیام دادم گفتم برگردیم. وقتی جواب نداده خب یعنی دیگه منو نمیخواد