2777
2789
عنوان

بیاید دعوام کنید...

142 بازدید | 16 پست

امسال درسمو ول کردم  خوب نمیخونم😩💔

البته زمانی که امتحان هست میخونم بقیه موارد مجبور نباشم نمیخونم کلا حوصله درس نمونده.

امروز با خواهرم صحبت میکردم بهش گفتم حوصله درسو ندارم گفت پس تو هم مثل فلانی میخوای زود بری ازدواج کنی؟

ولی من حتی از ازدواجم فراریم از۹۰درصد پسرا متنفرم .

درس نمیخونم ازدواج نمیکنم کارهای خونه رو انجام نمیدم قصد مردن هم ندارم پس من چکار میکنم؟؟چرا من اینجوریم؟💔

شما هم مثل منید؟

من فقط دارم به اجبار چند تا کار میکنم تا زنده بمونم نمیرم من حتی به غذا خوردن هم علاقه ندارم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا یکم دپرس شدی ، یا پیش روانشناس برو یا سعی کن روحیت رو خودت عوص کنی ، مثلا اگر دوست داری بیرون بری ، بگو مثلا ۳ ساعت بخونم امروز بعد میرم بیرونیا فرداش بگی ۳:۳۰ بخونم بعد فلان کار و کنم و...

چون هدف نداری . دعاون نیاز نداری به این نیاز داری که یه هدف برای خودت داشته باشی

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

دقیقا مثل من

منم شنبه ریاضی دوازدهم امتحان دارم. 

با دوتا بچه نشستم میخونم. 

همش دقیقه نودم😭

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

امروز داشتم به این فکرمیکردم کی ۱۹ سالم تموم میشه پاشم برم گواهی نامه بگیرم تا لاقل بتونم هرازگاهی ماشینو بردارم برم برای خودم دور بزنم اخه

چون ۱۹ تموم انگار گواهینامه میدن

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
امروز داشتم به این فکرمیکردم کی ۱۹ سالم تموم میشه پاشم برم گواهی نامه بگیرم تا لاقل بتونم هرازگاهی م ...

۱۸میتونی بگیری

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

تو چرا اینقدر منی ؟!🙂

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍