2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 28 پست
چه جالبببب اون یکی آقا کی بود 

نمیدونم فقط یک حسی بهم گفت اون دختر چادری حضرت رقیه بود ... اون دو تا آقا رو نشناختم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ابجی این آقا خودشو معرفی نمیکنه ... سعی میکنم یک شب تمرکز کنم بپرسم اگر تو خوابم بیاد ... 

ببخشید اذیتت میکنم شرمنده ام ولی واقعا. حس میکردم میشناسمشون و فکر بابتش درگیر بود برای همین اذیتت کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم فقط یک حسی بهم گفت اون دختر چادری حضرت رقیه بود ... اون دو تا آقا رو نشناختم 

منم شنیدم بعضی ها تو بیداری حضرت رو دیدن و بعد که رفتن شناختن گرچه آدمایی هم بودن مثل شما که موقع حال بدشون میشناختن کی بالای سرشونه چقدر دلت پاکه که حضرت اینطوری اومده بالای سرت عزیزم 😍😍😍

ببخشید اذیتت میکنم شرمنده ام ولی واقعا. حس میکردم میشناسمشون و فکر بابتش درگیر بود برای همین اذیتت ک ...

نه عزیزم راحت باش 

دشمنت شرمنده ... یکی از این خواب ها رو برای دوستم تعریف کردم ...بیچاره همش می‌ترسه از دستش ناراحت بشم و اتفاقی براش بیفته 

برای همین سعی میکنم زیاد دربارش حرف نزنم که دوستام اذیت نشن

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

منم شنیدم بعضی ها تو بیداری حضرت رو دیدن و بعد که رفتن شناختن گرچه آدمایی هم بودن مثل شما که موقع حا ...

فداتشم هعی  یادم اومد حتی یکبار یکسال پارسال بود  با یک آقا پسری دوست شدم خیلی اذیتم کرد ... بعد سه ماه برگشت گفت اشتباه کردم و اینا گفت همه چیزشو از دست داده 

خونه و مغازه و حتی مادرش ولش کرده ... 

من آدمی نیستم نفرین کنم اصلا ... ولی این اتفاق افتاد 

ولی با این حال شنیدنش برای من به نظرم جالبه 

مادرم همیشه دلش میخواست بچه هاشو تقدیم ائمه بکنه 

گرچه تربیت کردن بچه هاش سنتی بود اما بنظرم اگر هرچیزی هر خوبی دیدم به لطف مادرم بود 

مادرم همیشه دلش میخواست بچه هاشو تقدیم ائمه بکنه  گرچه تربیت کردن بچه هاش سنتی بود اما بنظرم ا ...

وای جدا ؟ شنیدم تاثیر داره اینکار 

راستی آبجی بیا باهم از فردا شروع کنیم اگر مایلی من یه گناهمو ترک کنم شما هم نمازتو شروع کن

وای جدا ؟ شنیدم تاثیر داره اینکار  راستی آبجی بیا باهم از فردا شروع کنیم اگر مایلی من یه گناهم ...

حتما ... موافقم آبجی

پس از فردا شب به شب به هم بگیم چقدر موفق شدیم و از یکی از ائمه و خدا هم برای شروع کمک بگیریم 😍😍😍

فکر خوبیه عزیز دلم 😍

سلام عزیزم خوبی ؟ چه خبر  من یکم خراب کردم

سلام عزیزم خب باید از کم شروع بشه 

منم سرما خوردم خواب بودم کلا