مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
من شب قبل خواب میخورم چون میخوابم دیگه جیزی نمیفهمم
عزیزم یه سوال دیگه توی هر بسته ۲۱تا قرص هست..یعنی من هر ورق باید توی یه دوره مصرف کنم من نمیخوام ۲۱روزه پریود شم میشه قطع نکنم بسته بعدی مصرف منم ۲۸روزه قطع کنم؟توی پریود چی نیازه بخورم یا نه
اخ ک انگار سم هست من هیچوقت نخوردم برای ریزش مو بهم داده دکتر دوبسته برای وماه بسته اول۵تاش مونده .کل عوارضشو من دارم.تهوع. نفس تنگی.دل پیچه.سردردشدید.سینه درد.امروز دست درد هم اضاف شده
عزیزم یه سوال دیگه توی هر بسته ۲۱تا قرص هست..یعنی من هر ورق باید توی یه دوره مصرف کنم من نمیخوام ۲۱ر ...
بمن اینطوری گفته از روز اول پریودی شروع میکنی ب خوردن تا۲۱روز ک بسته اولتمام میشه بعد۷روز نمیخوری ک پریود بشی باز روز هشتم بسته دوم شروع میکنی میخوری
من تازه خریدم از حالت تهوع و اسنفراغ هم شدیدا فوبیا دارم اصلا نمیتونم تحمل کنم مرگو ترجیح میدم به ای ...
من 3سال خوردم هیچ حالت تهوع نداشتم .ولی آبجیم شدید حالت تهوع داشت ولی قرص شو عوض کرد نمونه خارجی گرفت بسته ای 10تومن اون عالی بود واسش.ولی من همین ال دی خوب بود