2777
2789

من که الان داره دلم میریزه بیرون صبح خوردم

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

اینو بخر

من شب قبل خواب میخورم چون میخوابم دیگه چیزی نمیفهمم

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
من شب قبل خواب میخورم چون میخوابم دیگه جیزی نمیفهمم

عزیزم یه سوال دیگه توی هر بسته ۲۱تا قرص هست..یعنی من هر ورق باید توی یه دوره مصرف کنم من نمیخوام ۲۱روزه پریود شم میشه قطع نکنم بسته بعدی مصرف منم ۲۸روزه قطع کنم؟توی پریود چی نیازه بخورم یا نه

اخ‌ ک انگار سم هست من هیچوقت نخوردم برای ریزش مو بهم داده دکتر دوبسته برای وماه بسته اول۵تاش مونده .کل عوارضشو من دارم.تهوع. نفس تنگی.دل پیچه.سردردشدید.سینه درد.امروز دست درد هم اضاف شده

عزیزم یه سوال دیگه توی هر بسته ۲۱تا قرص هست..یعنی من هر ورق باید توی یه دوره مصرف کنم من نمیخوام ۲۱ر ...

ب‌من اینطوری گفته از روز اول پریودی شروع میکنی ب خوردن تا۲۱روز ک بسته اول‌تمام میشه بعد۷روز نمیخوری ک پریود بشی باز روز هشتم بسته دوم شروع میکنی میخوری

اخ‌ ک انگار سم هست من هیچوقت نخوردم برای ریزش مو بهم داده دکتر دوبسته برای وماه بسته اول۵تاش مونده . ...

من تازه خریدم از حالت تهوع و اسنفراغ هم شدیدا فوبیا دارم اصلا نمیتونم تحمل کنم مرگو ترجیح میدم به این حس و حال یعنی!!!

از بس همه گفتن عوارضش این دوتاست از دیشب جرات نکردم بخورم😕

من تازه خریدم از حالت تهوع و اسنفراغ هم شدیدا فوبیا دارم اصلا نمیتونم تحمل کنم مرگو ترجیح میدم به ای ...

من 3سال خوردم هیچ حالت تهوع نداشتم .ولی آبجیم شدید حالت تهوع داشت  ولی قرص شو عوض کرد نمونه خارجی گرفت بسته ای 10تومن اون عالی بود واسش.ولی من همین ال دی خوب بود

من تازه خریدم از حالت تهوع و اسنفراغ هم شدیدا فوبیا دارم اصلا نمیتونم تحمل کنم مرگو ترجیح میدم به ای ...

شب قبل خواب بخور من این ماه دوم هست مصرف میکنم روز اول معده درد شدم بعدش دیگه نه از روز ۵ ام پریودی مصرف کن پریود رو مرتب میکنه 

من خودم اینقدر بدویار بودم از ترس همین نمیخوردم بعد زایمان به لکه بینی افتادم مجبور شدم بخورم 

قبل خواب بخور

خدایا مراقب عزیزانم باش❤