2777
2789

اگر یکی از افراد نزدیک خونواده تون کسی که عاشقش بوده رو از دست داده باشه به هر دلیلی یا اون شخص ترکش کرده باشه ، و الان خیلی پرخاشگر و عصبی و افسرده باشه، فقط تو یه اتاق خودشو زندانی کرده باشه و کارهای مهم زندگیش رو انجام نده، سرکار نره و...

چی کار میشه براش کرد تا به زندگی عادی برگرده؟

*به جز مراجعه به رواشناس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم بیشتر توضیح میدی؟ چندسالشه و چندساله ک اونو ترک کرده یعنی دوس دخترش بوده؟دختره رفته با یکی دیگه ...

۲۵، خواهرمه، نامزدش بوده، به دلایلی از همدیگه جدا شدن

آره ولی راضی به انجام هیچکدوم نمیشه خیلی افسرده شده، حالش از بد هم بدتره

سرزنشش نکنید بگید درکش میکنید بهش بگید اگه دوست داره باهاتون حرف بزنه و همراهیش کنید همه جوره بهش حق بدید و بگید تو راهو درست رفتی بهترنی تصمیم گرفتی 

بذارید سوگواری کنه شما هم تظاهر کنید درکش میکنید 

کم کم بهتون اعتماد میکنه 

اون موقع وقتشه ببریدش خرید و ارایشگاه 

کلاس مخلتف همراهیش کنید

سرزنشش نکنید بگید درکش میکنید بهش بگید اگه دوست داره باهاتون حرف بزنه و همراهیش کنید همه جوره بهش حق ...

خیلی خوب بود.

موافقم. حق دادن خیلی ادمو اروم میکنه و سرزنش کردن بدترش میکنه

خیلی خوب بود. موافقم. حق دادن خیلی ادمو اروم میکنه و سرزنش کردن بدترش میکنه

درسته خودم تو همچین شرایطی بودم فرد تو اون موقعیت فقط دوست داره بقیه بهش ثابت کنن درکش کردن و زخم زبون بدتر نمکه رو زخم