پریاجون۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1005 عنوان ممکنه دوقلو باردار باشم🥰 211 بازدید | 23 پست یکشنبه 175سه شنبه 480پنجشنبه 1382با این بتا ممکنه دوقلو باردار باشم🥺😍۶روز از موعدم گذشته کی برم صدای قلبشو بشنوم😍 1401/10/01 | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم110 عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 2577 چه هیجانی ایشالا هرچی از خدا میخوای بهترینشو بهت بده عزیزم جون مادرت لایک نکن
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 ممکنه دوقلوداشته باشی ولی میگن بالای ۱۱۰۰۰دوقلویاچندقلوئه که استثناءهم هست راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
گلتن_گلی عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5209 دوقلو🤐😬😂 تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
nafas1383000 عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 588 تو خانوادتون سابقه دو قلو زایی داشتید؟خب برو سونو ساک حاملگی و چک کنه میگه دو قلوعه یا ن
چارطاق عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 1490 منم یک هفته بعد موعد بالای ۱۵۰۰ بود تک بود.انشائ الله هر چی دوست داری باشه حسبی الله💚
مامان_سیندخت عضویت: 1396/01/23 تعداد پست: 6024 دو قلو با سونو مشخص میشهانشالله که سالم باشه۳ هفته دیگه فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
پریاجون۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 1005 چرا این همه بتا دادی اخه قبلا سابقه بارداری خارج رحم داشتم😞
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 ممکنه دوقلوداشته باشی ولی میگن بالای ۱۱۰۰۰دوقلویاچندقلوئه که استثناءهم هست البته خودم سربچه اولم بتام قبل ازموعد۱۷۰۰۰بودفقط احتمال دوقلوبودن بودولی وقتی دکترسونوانجام دادگفت یکیه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
leilinik عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3539 البته خودم سربچه اولم بتام قبل ازموعد۱۷۰۰۰بودفقط احتمال دوقلوبودن بودولی وقتی دکترسونوانجام دادگفت ی ... بچت چی بود؟
wetdh عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 4225 اسی لطفا جوابم بده چند روز بعد یا قبل از موعد بی بی زدی ؟ من یک روز مونده به موعد بی بی زدم منفی بود الان ۵ روز گذشته از موعدم امروز روز ششم هست میترسم بی بی بزتم منفی بشه هیچ علایمی ندارم گاهی کمر درد و دل درد خفیف دارم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 بچت چی بود؟ پسرعددبتاربطی به جنسیت هم نداره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤