2777
2789
عنوان

به نظرتون چی کار کنم؟برم نرم؟🥲

167 بازدید | 13 پست

یه جا رفتم برای کلاس زبان صحبت کردم ! میگن جلسه ای ۲۰ هزار !!! تعجب کامل داره میدونم!!! ۶-۷ سال هم سابقه دارم ! اینجا کع رفتم همه بچه های زیر ۶ سال هستن … یعنی انرژی در حد مرگ باید بذارم :)))

حالا شما جای من بودید چه کار میکردید؟ 

حومه تهران هست این اموزشگاه 

اگه روزی از ۹ صبح تا ۳ بعد از ظهر برم هرروز 

در اخر میشه ۲/۴۰۰ … یک ماه و یک هفته طول میکشه هر ترم

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو

اگه با شوهرتون مشکل دارین،اگه همدیگه رو دوست ندارین،اگه خیانت دیدین،اگه جنگ و دعوا دارین،اگه نمیتونین شکم خودتونو سیر کنین،نباید بچه بیارین.شما در برابر زندگی بچه هاتون مسئولین.بچه ارامش روحی و روانی و تامین مالی میخواد.نباید از بچه دار شدن فقط زاییدن رو بلد باشین.اگه با شوهرتون جر و بحث دارین اما به خاطر بچه طلاق نمیگیرین،دارین روح و روان و زندگی بچه رو خراب میکنین.ضربه ای که بحث و جدل و بی محبتی به روح بچه وارد میکنه،طلاق وارد نمیکنه...کاربری دست دونفره.سوالات و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

نرو، خیلییییی کمه

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

دوستم ساعتی 50 کار میکنه:////

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

نه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

اصلا ارزش نداره. برید آموزشگاه‌های مرکز شهر

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من ۲ سال پیش جلسه ای ۲۰ میگرفتم...نرو طرف دور‌از‌جون پیدات کرده

:((( 

ببین چه جوری بهش بگم؟ 

امروز جلسه اول بود 

دو تا هم معلم برام گذاشته بود مراقب :////////

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
:(((  ببین چه جوری بهش بگم؟  امروز جلسه اول بود  دو تا هم معلم برام گذاشته بود مرا ...

من یه بار جایی میرفنم جلسه ۵ام باهام بد صحبت کرد

منم از جلسه ۶ام یربع مونده به کلاس اس ام اس دادم گفتم همسرم صلاح نمیبینه بیام و شمارشم گذاشتم بلاک لیست

جایی که ارزش کارتو نمیدونن نرو

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥