2789
عنوان

یکم مشورت....

249 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من متولد۸۱هستم و همسرم متولد ۷۹ ما برج ۷ عروسی گرفتیم تقریبا ۳ ماه خونه خودمم یک ترم دیگه درسم تموم میشه ولی همسرم خیلی اصرار داره بچه بیاریم خودمم دوست دارم ولی میگم یکم بگذره میترسم نتونم به کارام برسم و یک سال و نیمم تو عقد بودیم و همسرمم کامل میشناسم چون از اقواممون بود به نظرتون چیکار کنم ؟

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

دوستان برای من زده روزی شش تاتایپک بیشتر نمیشه بزنم چیکار کنم

همین الان به لطف هزاران هزار کارمند خارجی و ایرانی مشغول در گوگل داریم به هم پیام میدیم ما داریم تو جهان بدون مرز زندگی میکنیم  و هر ایرانی خارج از کشور اول به جامعه جهانی دوم به وطنش خدمت میکنه 😃😃😃کاش فکرمون گسترش بدیم و در حالی که از خدمات جامعه جهانی بهره مند میشیم مرزکشی های تعفن بار نژادی جنسیتی رو  کنار بزاریم😘😘اسمم عسله موقع ثبت نام یه چیزی نوشتم

تاریخ گوشیم تغییربدم درست میشه کلش قبلا اینجوری تقلب میکردیم

همین الان به لطف هزاران هزار کارمند خارجی و ایرانی مشغول در گوگل داریم به هم پیام میدیم ما داریم تو جهان بدون مرز زندگی میکنیم  و هر ایرانی خارج از کشور اول به جامعه جهانی دوم به وطنش خدمت میکنه 😃😃😃کاش فکرمون گسترش بدیم و در حالی که از خدمات جامعه جهانی بهره مند میشیم مرزکشی های تعفن بار نژادی جنسیتی رو  کنار بزاریم😘😘اسمم عسله موقع ثبت نام یه چیزی نوشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صبر کن درست تموم شه مدرکتو بگیری بعد

۳ ماهه فقط داری زندگی میکنی با این آدم بذار حداقل یسال بشه ببینی چی به چیه اخلاقاش چجوریه اصلا میتونه پدر خوبی باشه یا نه

مدرکت از همه چی فعلا مهم تره

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

دوستان برای من زده روزی شش تاتایپک بیشتر نمیشه بزنم چیکار کنم

روزی۶ تا تاپیک؟! چی میخای بگی مگه؟ بیکاری؟

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
صبر کن درست تموم شه مدرکتو بگیری بعد ۳ ماهه فقط داری زندگی میکنی با این آدم بذار حداقل یسال بشه ببی ...

تو عقدم چند ماهی خونه خودمون بودیم تقریبا 

چیکارکنم لج کرده😖

بچه فقط دردسره، تا دوسال اینده قید خواب و استراحت رو بزن،از اون به بعدم تا اخر عمرت قید ارامشو

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

بستگی به باورها و ارزش های خودتون داره. من شخصا ترجیح میدادم دو سال از زندگی مشترکم بگذره و تجربه‌های مشترک با همسرم رو بیشتر می پسندم. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
بنظرم بهترین زمان برای بچه دار شدن رو فقط و فقط خود زن و شوهر میتونن بگن کی هست نه هیچکس دیگه حتی پد ...

اره عزیزم ولی گفتم از تجربه هاتون استفاده کنم

روزی۶ تا تاپیک؟! چی میخای بگی مگه؟ بیکاری؟

بابا تایپک میزدمکسی ج نمیداد هی دوباره میزدم

آخه خیلی زوده که بچه آوردن مسئولیت خیلی بزرگیه به نظر من قبلش چندتا کتاب بخون، یکم به خودت فرصت بد ...

کتاباشو گرفته واسم خوندیم دوتامون🤭🤭

تو عقدم چند ماهی خونه خودمون بودیم تقریبا  چیکارکنم لج کرده😖

آخه این چیزی نیست که لج کنه یه تصمیم بزرگه بهش بگو یکم منطقی باش بزرگ فکرکن آخه اگه سر مسئله به این مهمی لج کنه خودش انگار بچس

چجوری میخواد پدر بشه

😇