2789
عنوان

یکم مشورت....

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 27 پست
آخه این چیزی نیست که لج کنه یه تصمیم بزرگه بهش بگو یکم منطقی باش بزرگ فکرکن آخه اگه سر مسئله به این ...

تقصیر خودمه لجشو در اوردم🤦

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

تو عقدم چند ماهی خونه خودمون بودیم تقریبا  چیکارکنم لج کرده😖

وا یعنی چی لج کرده؟ تو مگه مهم نیستی؟ 

چه فرقی داره الان باشه یا ۶ ماه بعد که فارغ‌التحصیل بشی؟ 

به هیچ عنوان قبول نکن بچه دار شدن شوخی بردار نیست که همسرت بخواد لجبازی کنه

آینده ی خودت مهم تره فردا پس فردا خدایی نکرده زبونم لال اگه اتفاقی برای همسرت بیفته میخوای با بچه بدون مدرک دانشگاهی چیکار کنی؟ اینهمه درس خوندی

حداقل اگه مجبور شدی بری سرکار بری توی همون حوزه که توش درس خوندی 

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اول بشین با همسرت صحبت کن درباره بچه و ببین اسرارش برای چیه منطقی بهش بگو که بعد ازتموم شدن درست اقدام میکنید  به توافق برسید و قبل اقدامم همه ی ازمایشارو انجام بده تا تو ازمایش هارو انجام بدی و بخای اقدام کنی دوسه ماه طول میکشه چون باردار بشی سخت میشع واست درس خوندن

گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🍃🤍
بنظرم بهترین زمان برای بچه دار شدن رو فقط و فقط خود زن و شوهر میتونن بگن کی هست نه هیچکس دیگه حتی پد ...

متاسفانه همیشه اینطورنیست. یسریا باهمین فکراینکارو کردن اما وااااقعا دوتا خانواده رو اسیییییییر کردن. چون دیدم از نزدیک میگم. ب معنای واقعی اسیر بودن بقیه. ب امید کمک بقیه زندگی کردن و بچه اوردن خوب نیس

parasoo1989@
عزیزم اول بشین با همسرت صحبت کن درباره بچه و ببین اسرارش برای چیه منطقی بهش بگو که بعد ازتموم شدن در ...

بهداشت ازمایش نوشت برام منم انجام دادم 

چون همسرم تک بچه ست و خواهر و برادری نداره واسه همون خیلی علاقه به بچه داره منم نمیخوام دلشو بشکنم از یک طرف دیگه میترسم به کارام نرسم

من خودم دانشجوام ،ترم دو  تا فهمیدم یه ماهه باردارم ،و با این حساب به فکر تحصیلمم هستم ولی خدای ...

مبارک باشه عزیزم خب من ترم ۵ ام الان ترم دیگه تمومه ایشاللع

مگه بچه‌دار شدن با لج و لجبازیه؟ یکم صبر کنین درست تموم بشه زندگیتون به یه ثبات نسبی برسه بعدا... هر دوتون هم سنتون کمه، مثلا بجای ۲۰ سال بشه ۲۱ سال چی میشه؟ تایم مناسب بچه‌دار شدن رو که با ۶ ماه یکسال از دست نمیدین.

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️