2777
2789
عنوان

دلتنگی

168 بازدید | 9 پست

خیانت تنها این نیست که شب را بادیگری بگذرانی.

خیانت حتی میتواند دروغ دوست داشتن باشد

خیانت تنها این نیست که دستت را درخفا در دست دیگری بگذاری

خیانت میتواند جاری کردن اشک بر دیدگان معصومی باشد...

(شکسپیر)

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بزرگی می گفت مهربان و بخشنده باش، حتی با كسی كه مطمئن نيستی شايسته اش باشد.

از ياد نبر درون همه آدم ها طوفان برپاست، مثل درون خودت.

نيمی از جانت را صرف مهربانی كن و نيم ديگرش را نگه دار برای التيام دردهايی كه ناسپاسی پيشكشت خواهد كرد.

كم كم ياد ميگيری بی منت و بی توقع دوست بداری و ببخشی و رنگی به دنيای تيره بپاشی.

از ياد نبر مهرورزيدن قبل از همه محبتی است به خودت...

و من معتقدم اگربزرگ نيستم،

دست كم می توانم بياموزم در همه حال، حرمت انسان را نگه دارم، حرمت همه را، از جمله خودم...

اریا تقدیمت  

قدیما،جایی که زندگی درقاب عکسهای سیاه وسفیدزندانی بودامادل،خوشی ها کم نبود...دلم یک جرعه سادگی میخواهد ..خماریک کلمه ام ..صداقت..کجاست تاجرعه ای بنوشم؟🌹🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دور تا دور دنیای کوچیک و مه گرفته ی من یه آسمونه بزرگه که تمام آرزوها و رویاهامو از بچگی تا الان تو آغوش پر از ستارش جا گذاشتم...

هر وقت دلم میگیره آسمون یکجوری خودشو به قلب مچاله من نزدیک می کنه که میتونم با دستای پر از خالیم رویاهامو به آغوش بکشمو جای اونا یک ستاره بذارم...

چقدر قشنگه غرق شدن تو دنیای پر از رنگ رویاهایی که از درخشش قلب ستاره ها متولد میشن تا دنیای تاریک قلب ما رو روشنتر کنن...

چقدر آسمون دل بزرگی داره که خونه امنی شده برای همه ی چشم انتظاریامون...همه ی دلتنگیامون...همه ی رویاهامون...ستاره هامون....

دل همه ما ادمها گاهی میگیره به قد تمام ستاره و آسمان .. اریا تقدیمت

ارزویم اینه دنیات به دور از همه دلتنگی باشه 🌹🌹🌹🌹🌹

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
دور تا دور دنیای کوچیک و مه گرفته ی من یه آسمونه بزرگه که تمام آرزوها و رویاهامو از بچگی تا الان تو ...

متن قشنگی نوشتید...

خیلی ممنونم.الهی ک دنیا همه ب دور از دلتنگی باشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
متن قشنگی نوشتید... خیلی ممنونم.الهی ک دنیا همه ب دور از دلتنگی باشه

خوبی سلامتی داشتم میرفتم جلسه 

انشالله همه نیتها خیر باشه و خوب خووووووووووووب و زندگیتو پر کنن از این ادم خوبها 

بچه هات همیشه سلامت و دلت تاااااااااااااااااااا همیشه خوش خوش خوووووووووووووووش     

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐

بپرسید جواب میدم

منم ادرس ایشون رو از یکی از دوستانم گرفتم.

یبار رفتم پیششون .فرقیم نکرد سرکتاب واکرد!

بنظرم دست خدا از هر چیزی بالاتره.از خدا بخاه ک درست کنه برات.

من هر وقت از خدا کمک خاستم ب طریقی کمکم کردم

بپرسید جواب میدم منم ادرس ایشون رو از یکی از دوستانم گرفتم. یبار رفتم پیششون .فرقیم نکرد سرکتاب وا ...

🌌 در این صبح زیبای و دل انگیز زمستانی
🍏 برایتان یک حس قشنگ
🤣 یک شادی بی دلیل
🌺 یک نفس عطر خدا
🍎یک بغل یاد عزیزان
🏵 و دنیا دنیا آرزوی خوب دارم
🌇❄️صبحتون بخیر و غرق در عطر گل ❄️
گاهی خورشید
محتاج پیاله ای نور است
وشب بی تدارک
برای غوغای ستاره گان
ما هنوز برای زندگی پس از خود
توجیحی در باور نور ننشاندیم
و تنها دعای باران است
که چشمهایمان را بی قرار می کند.
کارِ غم ما از دست دعا نیز گذشت، خدایا
ما حالمان خوب است خودت را اذیت نکن!!👌👌👌👌🌹🌹

چندین روزه که نیستی یکم نگرانت شدم !!!!!!!!!!!

ارزو میکنم هر کجا که هستی تنت سالم باشه و دلت خوش و بچه های گلت سرحال باشن و سرخوش نبودنت بابت مشکل خاصی نباشه ... صفا باشه و گل باشه و احساس شوق زندگی