2777
2789
نماز شب یازده رکعت هست قبل اذان صبح میخونن، خیلی خاصیت داره ودستور دقيقش رو از کتاب رساله یا اینترنت ...

مرسی قربونت برم برای دخترت دیدم نوشتی دعا میکنم,مرسی عزیزم دعا کن به ارزوم برسم❤❤❤

🌙
مرسی قربونت برم برای دخترت دیدم نوشتی دعا میکنم,مرسی عزیزم دعا کن به ارزوم برسم❤❤❤

الهی به هرچی برات صلاحه برسی عزیزم ممنون از لطفت مهربون

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم

سلام عزیزم خوبی

واقعا ازت ممنونم دیروز جوابی که بهم دادی خیلی بهم کمک کرد واقعا درست بود درمورد مسائل مالی پدرشوهر م شوهرمو مادرش حرف میزدن خدا خیرت بده از نگرانی منو دراوردی به خدا دیروز واقعا میخواستم خودم بکشم یا از خونه برم چون یه خانمی تاپیک قبلم حس ششم نبود شاغول داشت از رو اون بهم گفت اره در مورد تو حرف میزدن و تا شنبه اصلا با شوهرت حرف نزن دعوا بزرگی داری... اون لحظه واقعا حالم بد شد زدم زیر گریه چون شوهرمو مادرش خیلی بهم بد کردن قبلا ...اما یه تاپیک دیگه زدم که انگاری خدا شمارو به تاپیک من رسوند جوابی که دادین واقعا خیلی ارومم کرد یه دقیقه به خودم اومدم شوهرم عصر اومد باز باهاش سر سنگین بودم تا شب یه چیزی پیش اومد اشتی کردیم قسم ش دادم که صبح درمورد چی حرف میزدین من بودم؟اونم قسم خورد که نه تو نبودی ولی یادم نیست در مورد چی بود اصلا ....بازم قسمش دادم پس چی بود اونم گفت پدرم میگفتم شغلش عوض کنه ....

الانم بخواطر تشکر کردن ازتون و اینکه بهترین کارو در حقم کردین واقعا ممنونم ازتون انشاالله به هر خواسته ای که از خدا دارین میرسین.....❤

سلام عزیزم خوبی واقعا ازت ممنونم دیروز جوابی که بهم دادی خیلی بهم کمک کرد واقعا درست بود درمورد مسا ...

قربونت برم.عزیزم لطف خدا بوده، الهی شکر که لایق بودم و حسم درست بود، امیدوارم همیشه باهمسرت خوش وخرم زندگی کنین

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
قربونت برم.عزیزم لطف خدا بوده، الهی شکر که لایق بودم و حسم درست بود، امیدوارم همیشه باهمسرت خوش وخرم ...

ممنون عزیز دلم فدات😘

انشاءالله همیشه خودتو خانوادت سالم و تندرست باشید.....

ممنون عزیز دلم فدات😘 انشاءالله همیشه خودتو خانوادت سالم و تندرست باشید.....

الهی آمین، همچنین شما عزیزم

میشه یه سوال دارم بیام خصوصی جواب میدین؟

بفرمایید عزیزم درخواست قبول کردم