2777
2789
عنوان

جن سفید داریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 56 پست
دارم راهنمایی میکنم خانم. ببخشید چیزی گفتم که ناراحتتون کرده؟

معذب میشیم ... شاید ی حرف خانمانه باشه شما باید بشنوین

به قضاوت کنندگان بگویید : اندکی صبر ؛ حوادث روزگار می‌چرخد .
فقط حال زنت وقتی بفهمه اینجاعضوی.....

اتفاقا باید بدونه که اینجا عضو بودم تا بدونه که هرچیزی رو نیاد اینجا تعریف کنه و هرراهکاری میدن صرفا درست نیست

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه قدش بلند بوده و اون مشكلاتي كه گفتم تكرار شد يفكري بكنيد دشمن ندارين براتون طلسم زده باشه؟ بعضي ...

ما با کسی دشمنی نداریم ولی یه زن عمو دارم خیلی دعا جادو می‌کرد یه زمانی برا همه الان نمیدونم انجام میده یا نه یه چیز دیگه هم که هست این اتفاق زمانی افتاد که رفتیم بعد یکسال خونه عموم  یه کسیه برنج زن عموم داد بهمون بعد مامانم همون موقع ها دیده بود الانم گاهی وقتا میگه باور کن با همون کسیه برنجه اومده😐

الان نه راستش. دلیلش هم تو اون تاپیک گفتم. قراره به زودی کارم جور بشه برم انشاالله. از شرمم راحت میش ...

جمله آخر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

ما با کسی دشمنی نداریم ولی یه زن عمو دارم خیلی دعا جادو می‌کرد یه زمانی برا همه الان نمیدونم انجام م ...

حرز امام جواد بگیرین

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

اتفاقا باید بدونه که اینجا عضو بودم تا بدونه که هرچیزی رو نیاد اینجا تعریف کنه و هرراهکاری میدن صرفا ...

آره دیگه چیزایی که به نفع زن هاهست همشون غلطن

اینجاکسی خیری ازمرد جماعت ندیده بخاطر همین باحضورمردا توتاپیک هامشکل داریم

با سوختن فقط لامپ نميشه گفت خونه مشكل ماوراعي داره  مريضي مشكلات دعوا بستگي رزق هم پيش مياد ك ...

نه هیچکدوم نه چل نه مشروب  البته تو دستشویی حمام ندیدن دیدن که از درش رد شده 

معذب میشیم ... شاید ی حرف خانمانه باشه شما باید بشنوین

میدونم خانم. من هرتاپیکی که میبینم موضوعش به من مربوط نیست نمیرم. به نظرت فرق بین من و اونایی که عضو نیستن چیه؟ فقط اونا نمیتونن نظر بدن وگرنه خصوصی ترین تاپیکیتون هم میبینن یا با کاربر زن عضو میشن. مطمئن باش خیلی از کاربرای خانم اینجا هم اقا هستن فقط لو نرفتن واسه همین میگم نباید به هیشکی اعتماد کرد

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
نه هیچکدوم نه چل نه مشروب  البته تو دستشویی حمام ندیدن دیدن که از درش رد شده

منم جدیدا توخونمون دارم میبینم سفید هم هست ولی کوتاهه بعضی وقتاحس میکنم بچمه رد شده رفته ولی بعد میرم تواتاق میبینم نه کسی نیس یه شب هم نصفه شب گریه میکرد و صدام میزد بهم میگفت مامان مامان من فکرکردم بچه خودمه رفته تواون یکی اتاق و صدام میزنه پاشدم رفتم دیدم کسی نیس

بچمم سرجای خودش بود

جمله آخر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چی بگم خانم. اخه خیلیا میگن معذبیم منم میگم تاپیکتون رو همه دارن میبینن حتی اونایی که عضو نیستن 

منم جدیدا توخونمون دارم میبینم سفید هم هست ولی کوتاهه بعضی وقتاحس میکنم بچمه رد شده رفته ولی بعد میر ...

برا ما که پیش نیومده سر صدا کنه وگرنه دیونه می‌شدیم البته اینکه ما تعدادمونم زیاده شاید بی تاثیر نباشه چون خونمون کوچیکه پنج نفرم هستیم 😂