ما خونمون آپارتمان بعد مامانم تو یه بازه ای دوبار یه چیزی دیده از در دستشویی حمومون که بغل همن رد شده بعد میگه سفید بوده و سریع رد شده دیگه اگه بعد ها هم دیده خبر ندارم دیروزم خواهر کوچیکم که چهارسالشه رفته بود دستشویی میگه یه چیز سفید کوچولو سریع رد شد از در دستشویی بنظرتون توهم زدن یا واقعا هست 😐
آره دیگه چیزایی که به نفع زن هاهست همشون غلطن اینجاکسی خیری ازمرد جماعت ندیده بخاطر همین باحضورم ...
هرگز چنین چیزی نگفتم خانم. میگم شما ببین خیلیا فقط راهکار طلاق میدن این درسته به نظرتون؟. باید با متخصص همون زمینه مشورت بشه تا خدای ناکرده حق کسی ضایع نشه. از اونور هم شما ببین شاید اقایون بهتر جنس خودشون رو بشناسن و بتونن در برخورد شما با شوهراتون راهنمایی کنن
چی بگم خانم. اخه خیلیا میگن معذبیم منم میگم تاپیکتون رو همه دارن میبینن حتی اونایی که عضو نیستن ...
درسته خیلیا خواننده خاموش هستن . چیزا خیلی خصوصی باید تو پیوی بگن . ومردا هم تو تاپیکایی که زنا گفتم مرد نیاد نرن.وقتی خود سایت مشکلی ندارع شما هم میتونین با رعایت قوانین باشین . به نظر من جنسیت مهم نیس اخلاق و شخصیت مهمه
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
الان من چیجوری به شوهرم بگم نمیخوام بابات بیادخونمون که اونم درنیادبگه پس بابای توهم نیاد؟؟؟ البته ...
درست ریپلای کردی ؟
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بیادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
آره خودش میگه مامردا همدیگه روبیشتر میشناسیم راهنمایی بهتری میکنیم نسبت به خانوما منظورش اینه
نه میگم منو ریپلای کردی به جا اون فکر کنم 😂😂
سلام، بله ، خیلی مواظب باشید، قرآن تلاوت کنید و همینطور با تقوا ترین کسی که در نزدیکی است را بیاورید تا دستش را در چهر طرف خانه بگذارد و ۷ بار آیت الکرسی بخوانند، اگر حمله ای شد چاقویی بردارید، دایره ای بکشید و سپس با چاقو به وسط دایره بزنید.