ما خونمون آپارتمان بعد مامانم تو یه بازه ای دوبار یه چیزی دیده از در دستشویی حمومون که بغل همن رد شده بعد میگه سفید بوده و سریع رد شده دیگه اگه بعد ها هم دیده خبر ندارم دیروزم خواهر کوچیکم که چهارسالشه رفته بود دستشویی میگه یه چیز سفید کوچولو سریع رد شد از در دستشویی بنظرتون توهم زدن یا واقعا هست 😐
اگه قدش كوتاه و زير يك متر بوده عمار مكان هستند،حركت سريعي دارند و رنگ شون مثل خاكستري و شيري طور هست،چون ميگي از دستشويي بيرون اومده اگه بي دليل يهو تو خونه تون دعوا هاي مكرر پيش اومد و يا وسايل تون گم شد و لامپ ها سوخت و صداهاي در و ديوار وسايل زياد شد اون موقع بايد ي فكري كرد
بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
اگه قدش كوتاه و زير يك متر بوده عمار مكان هستند،حركت سريعي دارند و رنگ شون مثل خاكستري و شيري طور هس ...
چراغامون که همش میسوزه وسایلامون اومدیم اینجا خیلی سوخت ولی قدیمی بودن مثلن یخچالمون حداقل ده سال عمر داشت ولی تلوزیونمون چراغش نیم سوز شده ولی میگن بخاطر اینه که برغا ساختمون ضعیف چون همسایمونم همینجوریه چراغاشون
روح رو که انسان نمیبینع بعد روزا خاصی میتونه بیاد پیش خانوادش
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂