2777
2789
عنوان

جن سفید داریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 56 پست

اگه قدش كوتاه و زير يك متر بوده عمار مكان هستند،حركت سريعي دارند و رنگ شون مثل خاكستري و شيري طور هست،چون ميگي از دستشويي بيرون اومده اگه بي دليل يهو تو خونه تون دعوا هاي مكرر پيش اومد و يا وسايل تون گم شد و لامپ ها سوخت و صداهاي در و ديوار وسايل زياد شد اون موقع بايد ي فكري كرد

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قدش كوتاه و زير يك متر بوده عمار مكان هستند،حركت سريعي دارند و رنگ شون مثل خاكستري و شيري طور هس ...

چراغامون که همش میسوزه وسایلامون  اومدیم اینجا خیلی سوخت ولی قدیمی بودن مثلن یخچالمون حداقل ده سال عمر داشت ولی تلوزیونمون  چراغش نیم سوز شده ولی میگن بخاطر اینه که برغا  ساختمون ضعیف چون همسایمونم همینجوریه چراغاشون

دقیمت نمیدونه ولی فک میکنم اندازه یه آدم بوده دیگه بعد میگه لاغر بوده و کشیده ولی قدش فک کنم تقریبا ...

اگه قدش بلند بوده و اون مشكلاتي كه گفتم تكرار شد يفكري بكنيد

دشمن ندارين براتون طلسم زده باشه؟ بعضي وقتها خدام طلسم خودشونو نشون ميدن

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
اگه قدش كوتاه و زير يك متر بوده عمار مكان هستند،حركت سريعي دارند و رنگ شون مثل خاكستري و شيري طور هس ...

دعوا هم تا دلت بخواد داریم البته خانواده کلن عصبی هستن دیگه نمیدونم دلیلش اینه یا نه

ببخشید شماسرکارهم نمیرین هروقت میام سایت توهرتاپیکی میرم هستین

الان نه راستش. دلیلش هم تو اون تاپیک گفتم. قراره به زودی کارم جور بشه برم انشاالله. از شرمم راحت میشید

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
چراغامون که همش میسوزه وسایلامون  اومدیم اینجا خیلی سوخت ولی قدیمی بودن مثلن یخچالمون حداقل ده ...

با سوختن فقط لامپ نميشه گفت خونه مشكل ماوراعي داره 

مريضي مشكلات دعوا بستگي رزق هم پيش مياد

كسي تو خونه تون ذكر و چله طولاني و سنگين ميخونه؟ يا م ش ر و ب تو خونه؟ 

اجنه ي مسلمان در حمام و دستشويي نيستن 

شاید روح بوده خانم. کسی اونجا نکشتن خدای ناکرده؟

روح رو که انسان نمیبینع بعد روزا خاصی میتونه بیاد پیش خانوادش

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂