2777
2789
عنوان

درمان کیست کلیه

67242 بازدید | 22 پست

دوستان در مورد کیست کلیه چ نظری دارین

از اطرافیان خدایی ناکرده کسی این مشکل رو داشته و درمان شده باشه؟ 

من یجا تو نت دیدم زده گیاه سداب همراه تباشیر 

ایا خوبه این دارو شک دارم بهش؟ 

کیست کلیه 5 سانت در 3 سانت هست

لطفا کمک کنید 

پشت هر کوه بلندسبزه زاری است پر از یاد خداو در آن باز کسی می خواندکه خدا هست خدا هست خدا هست هنوز 
درد داری؟

بله بیمارمون درد داره

رفته سونو و سی تی اسکن مشخص شده کیست کلیه داره

و دکترش وقت داده واسه 21 روز دیگه

پشت هر کوه بلندسبزه زاری است پر از یاد خداو در آن باز کسی می خواندکه خدا هست خدا هست خدا هست هنوز 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بله بیمارمون درد داره رفته سونو و سی تی اسکن مشخص شده کیست کلیه داره و دکترش وقت داده واسه 21 روز ...

خب با یه جراحی ساده.که اصلا نمیشه اسمشو جراحی گذاش میتونه اون کیست رو برداره

چرا بفکر درمان سنتی هستی؟که اصلا تاثیری هم نداره

دوست من کیست کلیه داش با یه سوراخ کوچیک برداشتنش

نگرانی نداره عزیزم

فعلا بهش مسکن بده

خب با یه جراحی ساده.که اصلا نمیشه اسمشو جراحی گذاش میتونه اون کیست رو برداره چرا بفکر درمان سنتی هس ...

اخه گفتم تا 21 روز  شاید بشه کوچکش کرد و نیازی به جراحی نباشه و درد‌ کم بشه همش ک نمیتونه مسکن بخوره

کبدش هم بزرگ شده 

مسکن ضرر داره براش

خب با یه جراحی ساده.که اصلا نمیشه اسمشو جراحی گذاش میتونه اون کیست رو برداره چرا بفکر درمان سنتی هس ...

البته از پریشب ک تو بیمارستان بوده اینقدر مسکن و مورفین بهش زدن دردش اروم نمیگرفت 

تو خونه به تنهایی 2 تا ژلوفن خورد 

2 کوتریماکسازول فک میکرد مال معدشه

با 2 تا قرص دیگه

اصلا اروم نمیشد 

حالا خداروشکر یه مقدار الان بهتره فقط سوزش داره 

گاز زیاد هم داخل شکمشه اونو چجوری میتونه برطرف کنه

و دچار یبوست هم شده

اخه گفتم تا 21 روز  شاید بشه کوچکش کرد و نیازی به جراحی نباشه و درد‌ کم بشه همش ک نمیتونه مسکن ...

بهترین درمان جراحیه

جراحی هم اسمش گندس.یه کار خیلی سادس

پس مسکن نخوره.نمیدونستم مشکل کبد داره

دلیل درد هاش فقط کیست کلیه اس؟ مشکل دیگه ای نداره مث سنگ صفرا

نه نداشت

دلیل درد هاش فقط کیست کلیه اس؟ مشکل دیگه ای نداره مث سنگ صفرا

سنگ صفرا نداشت

اینم سونو حدس زده کیسته

سی تی اسکن شک داره

باید بره پیش دکترش 

خیلی نگران بابامم الان خواب بود 

یهو تیر کشید تو پهلوش بیدار شد

سلام من داشتم و با طب سنتی درمان شدم ولی چندین پزشک حاذق متخصص بهم گفتن ک کاریش نمیشه کرد نه دارو دا ...

چجوری درمان شدی راه حلشو بگو

سلام من داشتم و با طب سنتی درمان شدم ولی چندین پزشک حاذق متخصص بهم گفتن ک کاریش نمیشه کرد نه دارو دا ...

سلام عزیزم.ببخشید میشه بگید چطوری با مصرف چه چیزایی  با طب سنتی درمان کردید کیست کلیه تونو؟ 

سلام تورو خدا به منم بگو باید چیکار کنم پدرم در اومده ۲۷ سالمه و دوتا کلیه هامم کیست دارن و الان هفت ساله درد دارم دیگه کلافه شدم 1_7_3_5_5_5_5_6_3_9_0 رمزی نوشتم مثلا مشکل نشه شمارمو تو رو خدا جوابمو بده اگه امکان داره چون من اصلا از این نی نی سایت سر درنمیارم