2777
2789
ببین عزیزم رفتم اصلا برام باز نشد این شاغول 

فايلش pdf هست 

چجوري باز نشد سرچ ميكني مياد ديگه

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
منم میگی؟ محمد بهم امروز فکر میکنه؟☹

نه متاسفانه 

كلا انگار از عشق و محبت دور افتادي شما

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه متاسفانه  كلا انگار از عشق و محبت دور افتادي شما

چرا؟

همین چند روز پیش اومد آشتی کردیم

ولی گفت ب خاطر شرایط نباید زیاد حرف بزنیم باهم

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

بخدا سرچ کردن همین جور وایساد اصلا نمیتونستم م بیام بیرون

خب فداتشم مشكل از گوشيت يا نته بعدا دوباره سرچ كن مياد 

چرا؟ همین چند روز پیش اومد آشتی کردیم ولی گفت ب خاطر شرایط نباید زیاد حرف بزنیم باهم

اينو بايد از خودش بپرسي كه منظورش از شرايط چيه

خب فداتشم مشكل از گوشيت يا نته بعدا دوباره سرچ كن مياد 

عزیزم بخدا نمیشه باز نمیشه خواهش میکنم جوابم بده بخدا دارم گریه میکنم حالم بده بچم هی میاد دور برم مامان مامان میکنه حتی نمیتونم یه لقمه غذا بهش بدم

اينو بايد از خودش بپرسي كه منظورش از شرايط چيه

شرایط و خودم میدونم عزیزم

الان سوالم اینه علاقه بهم داره؟ 

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

سلام ببخشید میشه به من بگید رابطم با شوهرم چطورع ؟دوسم داره یا نه؟اینده مون چی میشع

عزيزم من مسافرتم شاغول فعلا ندارم

اگه مشكل هزينه ندارين يكي هست دقيق بهت ميگه عاقبت زندگي ات چجور ميشه كارش ف ا لل نيست،١٠٠ ازت ميگيره همه چي درباره زندگي ات ميگه

سلام ببخشید میشه به من بگید رابطم با شوهرم چطورع ؟دوسم داره یا نه؟اینده مون چی میشع

طلاق و اينجور مساعل مديوني داره من ب كسي جواب نميدم 

واسه دل خودم رفتم شاغول ياد گرفتم شمام كتابشو بخوني اگه بتوني شاغول پيدا كني ميتوني يكسري چيزا رو باهاش جواب بدي ولي اعصاب راحت و تمركز بالا ميخواد،چيزايي مثل ازدواج و طلاق رو طالع بين و آسترولوژ خيلي بهتر و دقيق ميتونه بگه با زمان حدودي و علتش

من حس ششم نيستم اعتقادي هم بهش ندارم  شاغول دارم با اون جواب ميدم  بله در مورد شما صحبت ...

منوووووووووووووو بگووووووو کی ازدواج میکنم خصوصیات ظاهری شغلش

گفتی نباشم میمیری... الان قبرت کجاس؟
طلاق و اينجور مساعل مديوني داره من ب كسي جواب نميدم  واسه دل خودم رفتم شاغول ياد گرفتم شمام كت ...

من فقط میخام بدونم انقد ک دوسش دارم اونم داره یا نه با این ک تو زندگیمون خیانت هس 

منوووووووووووووو بگووووووو کی ازدواج میکنم خصوصیات ظاهری شغلش

شاغول سن ازدواج نشون نميده 

الانم سفرم شاغول خونه اس