2777
2789

من کارآموز کمک پرستاریم از 6 بیدارم دارم میخونم شما چی میخونید و از کی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

درس نمیخونم اختلال  خواب دارم  سوالات  آیین نامه میخونم😂😂😂

عزیزمممم ایشالا موفق میشی اولین بارته امتحان میدی؟ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممم ایشالا موفق میشی اولین بارته امتحان میدی؟ 

اره ۱۲ جلسه تعلیمی رفتم هنووعین روز اول میترسم بابام کم مونده بزنه تو سرش موقع تمرینم 

۴ ام‌ آیین نامه امتحان دارم .... قربونت سعادتمند  باشی

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

منم دارم برای استخدامی بانک میخونم

البته سه ساعته توی سایتم🤦🏻‍♀️🤣

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
اره ۱۲ جلسه تعلیمی رفتم هنووعین روز اول میترسم بابام کم مونده بزنه تو سرش موقع تمرینم  ۴ ام ...

گلم من روشی که امتحان کردم این بود که فقط تست زدم یادم نمیره یک هفته تمام شبا که دخترم و همسرم میخوابیدن من بیدار بودم تا 5 صبح فقط تست میزدم اولین بار با 30 تا درست قبول شدم

منم دارم برای استخدامی بانک میخونم البته سه ساعته توی سایتم🤦🏻‍♀️🤣

موفق باشی عزیزدلم😘🌹❤️

گلم من روشی که امتحان کردم این بود که فقط تست زدم یادم نمیره یک هفته تمام شبا که دخترم و همسرم میخوا ...

منم کلی پی دی اف نمونه سال گرفتم بعد  فلش کارت درست کردم البته خرچنگ قورباغه ولی تا جواب درست ندم به گزینه پشت کارت نگاه نمی‌کنم.....خیلی استرسیم پشیمونم اوایل ۲۰ نرفتم پی اش تو ۲۶ سالگی انگار یادگیریم  افت کرده 

همه به کنار هنوز ترس از رانندگی دارم ....

مرسی از دلگرمیت امیدوارم توهم تو درسات بترکونی😅💚

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

منم کلی پی دی اف نمونه سال گرفتم بعد  فلش کارت درست کردم البته خرچنگ قورباغه ولی تا جواب درست ن ...

ممنونم از حس خوبت عزیزم نگران نباش استرسو بذار کنار هیچی نیست نهایتش خدای نکرده میخوای بزنی به جدول البته نگی نفسش از جای گرم بلند میشه خودم وقتی 1 ماه از گواهینامم گذشته بود ماشینو از شوهرم گرفتم رفتم وسط شهر جای شلوغ شوهرم میگفت تازه گواهینامه گرفتی میزنی به یه ماشین با سرتقی تمام بهش گفتم بتوچه مگه تو میخوای پولشو بدی بیمه میده😂اما از درون استرس داشت وجودمو میخورد یبار تو یه تاپیکی هم گفتم دچار یه عارضه شبیه فلج بلز شدم نصف چپ صورتم کاملا بی حس شد چقد دکتر رفتم آمپول زدم قرص خوردم میگفتن از استرس شدیده باید به مرور با حفظ ارامش خوب بشه هنوزم کامل خوب نشده با گذشت حدود 3 ماه!!! اما به روی خودم نمیاوردم جلو کسی خودمو نمیباختم که دستم بندازن چیشد آخرش بالاخره که راننده شدم🤷🏻‍♀️ولی با مریضی با اذیت خودم

شمام یروزی جوری راننده بشی که دست شوماخرو از پشت ببندی و حتی بابات که الان میزنه تو سرشم به رانندگیت و تسلطت غبطه بخوره و تحسینت کنه😍😍😍😘😘😘کلی ارزوهای خوب برات دخترررررر😍فقط استرس نداشته باش خیلی بده من تجربه قشنگی از استرس ندارم

سلام  منم بیدارم صب درس خوندن یچیز دیگس خدایی

اوج یادگیریه😎😎😎مخصوصا که شوهر سرکار بچه خواب خونه عاری از هرگونه مزاحم😂😂😂😂اصن لعنتی یچی دیگس

ممنونم از حس خوبت عزیزم نگران نباش استرسو بذار کنار هیچی نیست نهایتش خدای نکرده میخوای بزنی به جدول ...

مرسی عزیزم  خدا از دهنت بشنوه منم نشون نمیدم زیاد ولی از ماشین پیاده میشم انگار کوه کندم ....خیلیم گیج میزنم.....خوبه که رانندگیت خوبه افرین به همتت

این روزا زنا کمترین کاری که باید یاد بگیرن همین رانندگیه....ایشالا مدرکت و بگیری یجا مشغول شی .....