2789
عنوان

سلام عزیزان

86 بازدید | 15 پست

دیشب همه فامیل جمع شده بودن خونه پدربزرگ شوهرم بعدشوهرم باهمه فامیلاشون مخصوصابازن عموهاش روبوسی کردبهم خیلی بهم برخوردبنظرتون من زیادی حساسم یاحق دارم  اینکه یکی اززن عموش جوونه وشوهرش فوت شده 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من تو بودم یا تو منی 😂

من اوایل با دختر عموهایش دست می‌داد ناراحت میشدم ی دختر عمو داره شوهرش زندانه ی کار سنگین داشت یا کمکی میخواست کار مردانه بود خونش اینو صدا میزد آخه ی محله آییم من بهم. بر می‌خورد یا با زن های پسر عموهایش داست میدادن و راحت حرف میزدن ولی الان بد ذشت چند سال عادی سده برام اولشه شاید از اول اینجور بودن اونا

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
نمیدونم من تازه اومدم غریبم

اگه همه رو بوسیده پس رسمه بینشون و حساسیت نشون ندید این مسائلو قبلا باید در موردش صحبت می‌کردین و ظاهرا برای شما خیلی مهم نبوده پس الانم باید بگذرید یا یک جنگ شیر و گرگ راه بندازین تا کلا از خانوادش کنده بشه که دومی رو سفارش نمی‌کنم.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اگه همه رو بوسیده پس رسمه بینشون و حساسیت نشون ندید این مسائلو قبلا باید در موردش صحبت می‌کردین و ظا ...

چراعزیزم برام مهم بوده .دیگه بهش اجازه نمیدم خودش هم پشیمون شده یعنی چی باهمه زنادست وروبوسی.قول دادتکرارنکنه

چراعزیزم برام مهم بوده .دیگه بهش اجازه نمیدم خودش هم پشیمون شده یعنی چی باهمه زنادست وروبوسی.قول داد ...

حالا ک قولو گرفتی ازش مراقب باش دیگه تکرار نکنه اگه شل بیای دیگه ترک نمیکنه این کارو

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

حالا ک قولو گرفتی ازش مراقب باش دیگه تکرار نکنه اگه شل بیای دیگه ترک نمیکنه این کارو

آره من ازاونجورکاراخوشم نمیادخودمم همیشه مراعات میکنم دوست ندارم جزبامحارم باکس دیگه ای صحبت کنم

چراعزیزم برام مهم بوده .دیگه بهش اجازه نمیدم خودش هم پشیمون شده یعنی چی باهمه زنادست وروبوسی.قول داد ...

اگه خودش بپذیره و از درون خودش به نتیجه اشتباه بودنش رسیده باشه و کمی مذهبی هم باشه شدنیه اما اگه تو فرهنگ و سنت و قومیتش باشه از خانواده طرد میشه کم‌کم  به هر حال این بستگی به توافق طرفین داره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.