2777
2789
عنوان

بچه‌م😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 185 پست
عزیزم یعنی تو هیچ کدوم از غربالگری ها ریسک نزد؟

نه چون همه بدنش قلبش سالمه. حتی روز اخر بارداری بردیم سونو چشماشم نشونمون دادن  ولی بازم شک نکردن نمیدونم ولی از وقتی اومده تو زندگیم وضع زندگیم و حالمون خوب شده بر خلاف تصورم برکت اورده با خودش تو هم نگران نباش بسپار به خدا زیاد نگران نشو مگه قراره چقدر تو این دنیا زندگی کنیم

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰۰ در۱۰۰ سالمه میایی بهمون خبر سالمیشو میدی انشالله

انشاالله. ممنون از مهربونیت عزیزم🙏

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
پس از كجا متوجه سندروم بودنش شديد؟

بعد تولد دکتر کودکان شک کرد

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
سونوی آنومالی مورد خاصی نداشت؟

nt:2.3 لب مرز بود 

انومالي nf:5.3 بود 

مشكل من انومالي بود 

ازمايش هم نداده بودم عدد ريسك بدونن ديگه مستقيم فرستادن سلفري

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

یاد خودم افتادم ک چقد استرس کشیدم تا جواب سلفری بیاد جوابش ک اومد و خوب بود فرستادنم اکو تا الان ک ...

عزیزم مال شما احتمالش یک به چند بود؟؟

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
نه چون همه بدنش قلبش سالمه. حتی روز اخر بارداری بردیم سونو چشماشم نشونمون دادن  ولی بازم شک نکر ...

ممنون از دلداریت عزیزم😘

عزیزم مال شما احتمالش یک به چند بود؟؟

یک ب ۱۰۰۰😐ولی دکتر گفت ریسک متوسط داره سلفری واجب نیس ولی خودم گفتم برم خیالمون راحت شه

بعدشم تو انومالی گفتن قلبش دوتا سوراخ داره ک احتمالش هس تا موقع تولد بسته شه ک خداروشکر تو ۲۸ هفته گفتن بسته شده و مشکلی نیس

یک ب ۱۰۰۰😐ولی دکتر گفت ریسک متوسط داره سلفری واجب نیس ولی خودم گفتم برم خیالمون راحت شه بعدشم تو ا ...

خدارو شکر عزیزم مال من یک به ۴۴خیلی میترسم😭

ممنون از دلداریت عزیزم😘

مرسی عزیزم انشاالله بچت سالمه بعد چند ماه تو بغلت میگیریش

nt:2.3 لب مرز بود  انومالي nf:5.3 بود  مشكل من انومالي بود  ازمايش هم نداده بودم ع ...

آنومالی توی مغزش حفره نداشت؟ اگر داشت چندتا و کدوم طرف؟

نگران نشی ها پسر منم حفره داشت اما سالمه. اون حفره ها پر میشه با رشد مغز. فقط میپرسم چون تعدادشو می خوام بدونم

آنومالی توی مغزش حفره نداشت؟ اگر داشت چندتا و کدوم طرف؟ نگران نشی ها پسر منم حفره داشت اما سالمه. ا ...

نه هيچ مسكلي نداشت 

تنها مشكلش ضخامت پشت گردن بود 

همه جا رو قشنگ چك كرد گفت همه چيش اوكيه ديگه

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

مرسی عزیزم انشاالله بچت سالمه بعد چند ماه تو بغلت میگیریش

فدای مهربونیت خوشگلم🙏

نه هيچ مسكلي نداشت  تنها مشكلش ضخامت پشت گردن بود  همه جا رو قشنگ چك كرد گفت همه چيش اوك ...

آخه ضخامت پشت گردن اصلا تو آنومالی مطرح نیست‌. اون قضیه مال سونوی ان تی هست که فقط و فقط تو هفته های پایین میشه فهمید.

آنومالی قلب و مغز و رشد جنین بررسی میشه. اگر قلب و مغز کاملا سالمه شک نکن نی نی سالمه

آخه ضخامت پشت گردن اصلا تو آنومالی مطرح نیست‌. اون قضیه مال سونوی ان تی هست که فقط و فقط تو هفته های ...

به من گفت پشت گردنش  ضخبمه هنوز 

ببين من از اول بارداري شياف ميزنم تاثيزي هم داره تو اين قضايا ؟؟