2777
2789
عنوان

بچه‌م😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 185 پست
واقعا ممنونم از دل پاكت  انشالله دوتامون از استرس خلاص بشيم 🥹

انشاالله🤲

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
حالا بچه‌تون سالمه؟

بچم سندرومه ولی بدنش کاملا سالمه و باهوش خداروشکر و بسیار شیرین طوری که خیلی پشیمونم که چرا موقع تولدش اونقدر گریه میکردم فقط از اینده میترسیم واگرنه حالمون پیش بچمون خوشه

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی قلبش سالمه خودشم سالمه. اغلب سندرما میزنه به قلب. تو اکو مشخص میشه

دكتر قلب هم گفت گفت معمولا مشكل دارن ولي گفت عالي بود البته گفت هفته سي ام دوباره بيا اكو قلب  

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

الان سندرومه؟

بله گلم

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
چشات قشنگن عزيزم مرسي  ولي فعلا نازي خوشكلي بخوره تو سرم فقط اين بچه سالم باشه چون دارم م ...

انشالله ک سالمه ب دلت بد راه نده اگ چیزی بود ک دکتر تا ۶ ماهگی صبر نمیکرددددد ک استرس خوب نیس انرژی منفی ام نفرست

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
بچم سندرومه ولی بدنش کاملا سالمه و باهوش خداروشکر و بسیار شیرین طوری که خیلی پشیمونم که چرا موقع تول ...

عزیزم یعنی تو هیچ کدوم از غربالگری ها ریسک نزد؟

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
بچم سندرومه ولی بدنش کاملا سالمه و باهوش خداروشکر و بسیار شیرین طوری که خیلی پشیمونم که چرا موقع تول ...

پس از كجا متوجه سندروم بودنش شديد؟

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

میدونم خودمم ولی خب خیلی غیر منتظره بود

ن چیزی نیس لنشالله ب دلت بد راه نده شاید دکترت برای اطمینان خاطر اینجور گفته

انشالله ک سالمه ب دلت بد راه نده اگ چیزی بود ک دکتر تا ۶ ماهگی صبر نمیکرددددد ک استرس خوب نیس انرژی ...

❣️

خوشگلای باردار نگران نباشین و بسپارین به خدا اون میدونه داره چکار میکنه

ن چیزی نیس لنشالله ب دلت بد راه نده شاید دکترت برای اطمینان خاطر اینجور گفته

خدا کنه سالم باشه 🤲🤲

غربالگری ۲ رو به همه نمیدن اصولا فقط بعضی از دکترا به همه بارداراشون غربالگری ۲ میدن. بیشتر دکترا تو ...

مرسی ممنون ک وقت گذاشتی برام مهربونم❤❤❤

خوشگلای باردار نگران نباشین و بسپارین به خدا اون میدونه داره چکار میکنه

صد در صد درسته😔

یاد خودم افتادم ک چقد استرس کشیدم تا جواب سلفری بیاد

جوابش ک اومد و خوب بود فرستادنم اکو

تا الان ک ۳۴ هفتم ۴ بار اکوقلب جنین رفتم🥲

با دکترت مشورت کن ب نظرم امینوسنتز واست‌بهتره

انشاالله ب سلامتی ب دنیا میاد