2777
2789
عنوان

بچه‌م😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 185 پست
امیدتو از دست نده والله ممکنه بچه چیزیش نباشه ولی از بس تو غصه بخوری چیزیش شه ناراحتی نکن بسپار بخ ...

مرسی از دلدارت عزیزم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فامیلتون بازم ازدواج فامیلی داشتین؟ بچه هاشون سالمن؟ پدر شما و پدر همسرت به هم خیلی شباهت دارن؟ ...

میشه لطفا برای منم بگید سالمه یا ن استرس گرفتم😪😕

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
اخه این خانومم میگن ک اولی خوب بوده بازم  براشون نوشته

ببین حتما یا لب مرز بودن ،یا فری بتا و اپکاشون بالا پایین بوده. یا مقدار ان تی لب مرز بوده وگرنه نمینویسن اکثرا مگه دکتر صلاح بدونه 

من که میدونم جنینت سالمه حس ششمم قویه اما نذار حتی یک درصد شک به دلت بمونه چون تا آخرش از استرس کم م ...

انشاالله که سالم باشه مرسی از دلدارت گلم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
بله با دارو باردار شدم

شاید برای این دلیل نوشته چون من ناخواسته باردار شدم یعنی ن دارو مصرف کردم ن امادگی بچه دار شدنو داشتم

تو فامیلتون بازم ازدواج فامیلی داشتین؟ بچه هاشون سالمن؟ پدر شما و پدر همسرت به هم خیلی شباهت دارن؟ ...

ازدراجمون فاميله 

دخترعمو پسرعمو هستيم 

خاله همسرم سندروم دارن 

نه پدرم و عموم شباهت ندارن 

منو همسرم چش ابرهامون شبيهن

بله ازدواج فاميلي زياد داشتيم خداروشكر مشكل نداشتن 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

ببین حتما یا لب مرز بودن ،یا فری بتا و اپکاشون بالا پایین بوده. یا مقدار ان تی لب مرز بوده وگرنه نمی ...

نه عزیزم هیچ کدومشون مشکلی نداشت کاملاااااا نرمال بود. فقط جفتم یکم پایین بود

به نظرت برم تهران انجام بدم بهتره؟

من آزمایشگاه نيلو تهران نزدیک پارک ساعی رفتم

من رفته بودم چند وقت پیش دکتر زنان 

تو اتاق دکتره به مریضش میگفت بخاطر اینکه سندروم و این جور چیزا زیاد شده دارن سعی میکنن بیشتر مادرا رو برا اطمینان بفرستن وگرنه خودمونم می‌دونیم بچه سالمه میگفت به ما گفتن با کوچکت ترین درصد احتمال ابتلا بنویسید برن آزمایش

چون هزینش زیاده برا خیلیا سخته واقعا

ببین حتما یا لب مرز بودن ،یا فری بتا و اپکاشون بالا پایین بوده. یا مقدار ان تی لب مرز بوده وگرنه نمی ...

وای مرسی ک با حوصله جواب دادی واقعا خانومی کردی ممنون مهربونم شرمندت شدم بخدا وقتتو گرفتم انشالله هرچی از خدا میخوای بهش برسی

تهران آزمایشگاه پارسه خیلی خوبه. خودم اونجا سل فری دادم. باردارها رو بدون نوبت میفرسته. جوابشم به مو ...

منم ازمایشگاه پارسه انجام دادم غربالگریمو

تهران آزمایشگاه پارسه خیلی خوبه. خودم اونجا سل فری دادم. باردارها رو بدون نوبت میفرسته. جوابشم به مو ...

آخه تا تهران ۸ساعت فاصله داریم جفتم هم پایینه. اینجا هم میترسم دقیق نباشه😭

نه عزیزم هیچ کدومشون مشکلی نداشت کاملاااااا نرمال بود. فقط جفتم یکم پایین بود

خب دیگه نگران نباش باور کن  یک به 44 خیلی نمیشه فقط یه احتماله استرس واست سمه خواهر خوشبین باش