2777
2789
عنوان

شب یلدا🚶🏻‍♀️و.....

317 بازدید | 24 پست

دیشب خالم ب شوهرم گفته یلداروبیاین دورهم باشین انقد لجن و شیطان صفته وحسودع بهش گفته منوزنم توخونه خودمونیم یلدارونمیایم خالم ناراحت شده من سراون بهش گفتم ک مگه خالم چیکارت کرده ک بهش اینجوری جواب دادی خوشت میاد من باخانواده تواینجوری رفتارکنم دعوام کردمیگه پشیمونم ک گرفتمتوفلان امشبم ک یلداس من توخونه تنهام خودش بادوستاش رفته خوش گذرونی😔😔😔

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

شماهم تنها نمون توی خونه

برو پیش مامانت؛خالت یا مادربزرگت

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماهم تنها نمون توی خونه برو پیش مامانت؛خالت یا مادربزرگت

خونشون خیلی دوره نمیتونم برم مامانم اینام تهران نیستن😔

جواب تلفنمونمیده😔

پیامش بده 

تو نمیتونی دنیای منو تصور کنی چ برسه درکش کنی؛) بزرگترین آرزوی من خوب شدن تو هست فدای ی تار موت زندگیمr  اولین آرزوم رسیدن به روزی هست ک همه دنیا صدام کننند خانم دکتر دومین آرزوم بچه دار شدن وسومین آرزوم سلامتی خودم وشوهرم وخانوادم💖
برو خونه خالت خوب چرا تو‌خونه موندی؟ 

خالم اینا ازاینجا دورن الکی بهم گف زود میام ساعت ۷زنگ زدم میگه بادوستامم چیه همش زنگ میزنی میام دیگه😔

خالم اینا ازاینجا دورن الکی بهم گف زود میام ساعت ۷زنگ زدم میگه بادوستامم چیه همش زنگ میزنی میام دیگه ...

اومد محلش نده تا به اشتباهش پی ببره

تو نمیتونی دنیای منو تصور کنی چ برسه درکش کنی؛) بزرگترین آرزوی من خوب شدن تو هست فدای ی تار موت زندگیمr  اولین آرزوم رسیدن به روزی هست ک همه دنیا صدام کننند خانم دکتر دومین آرزوم بچه دار شدن وسومین آرزوم سلامتی خودم وشوهرم وخانوادم💖
کلا جوابمونمیده ساعت ۷گفته بادوستامم میام چراهمش زنگ میزنی خدامیدونه باکیه الکی میگه بادوستامم😔&nbs ...

اها میاد