2777
2789
عنوان

شب یلدا🚶🏻‍♀️و.....

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 24 پست
دنبال بهونه بوده اشغال که  بره

دوس داره ک منواذیت کنه نه منوبرد خونه خالم نه خودش اومد خونه کاش اصلا اینوهیچوقت نمیشناختم😔

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلم گرفته کاش اصلا هیچوقت اینونمیشناختم همیشه عیدو زهرمارم میکنه😔😔😔

آخی عزیزم چند سالته 

من ۱۷ ازدواج کردم الان هم‌اومدم خونه پدرمم شام خوردیم همه فامیلامون دور هم جمع هستیم چ خوش میگذره اول اونا پدر بزرگم ومادر بزرگان مامان(مادر شوهرم)مامان دیگم با خاله های شوهرم خاله های خودم دایی هام عموم هام بچه هاون عروسیشون و............ اومدن خونه من بعد رفتند طبقه پایین خونه پدر شوه م(عموم)بعد هم شام اومدیم خونه پدرم وداریم خوش میگذرونیم 

تو نمیتونی دنیای منو تصور کنی چ برسه درکش کنی؛) بزرگترین آرزوی من خوب شدن تو هست فدای ی تار موت زندگیمr  اولین آرزوم رسیدن به روزی هست ک همه دنیا صدام کننند خانم دکتر دومین آرزوم بچه دار شدن وسومین آرزوم سلامتی خودم وشوهرم وخانوادم💖
عزیزم کاش نمیگفتی اسی حالش بده گفتن نداشت 🥺

من همینجوری گفتم بخدا میخواستم سنشو بپرسم اگر از من کوچیک تره دلداریش بدم

تو نمیتونی دنیای منو تصور کنی چ برسه درکش کنی؛) بزرگترین آرزوی من خوب شدن تو هست فدای ی تار موت زندگیمr  اولین آرزوم رسیدن به روزی هست ک همه دنیا صدام کننند خانم دکتر دومین آرزوم بچه دار شدن وسومین آرزوم سلامتی خودم وشوهرم وخانوادم💖

منم شب یلدای خیلی بدی داشتم گردن درد عصبی گرفتم اینقدر که غصه خوردم شام نخوردم هنوز خیر سرم بچه هم شیر میدم رفتیم خونه پدر شوهرم اصلا راحت نیستم اونجا وهمش دارم خودخوری میکنم وقتی اونجام واقعا گردنم خیلی درد می‌کنه سر درد دارم خواهر برادرام دارند دور هم کیف میکنم ولی من چی؟ از سرشب دارم خودمو میخورم حالم خیلی بده 

از این جور مراسم ها بیزارم چون باید خونه پدر شوهرم باشیم😑

شوهرم داره خرو پف می‌کنه ولی من.........😔

کی فکرشو میکرد یه روز حرفامونو به کسایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙃😢
اشکالی نداره مهربونم♥️😍

😘