2777
2789

مامانم خودش جوونه ها از اینور ابجوش برای ژله ازونور شیر یخ زده گرم کن برای کیک ظرف از دستم افتاد شکست

چقدرر تحقیرم کرد💔

خب مگه وظیفه ی منه؟ خودت پاشو از زیر پتو دو دیقه

خانواده جز مصیبت هیچی نداره

بچه میارن که زجرکشش کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا 

آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂

خوب بگو خودش درست کنه دست نزن 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
خب مگه میتونه بگه نه یه چیزایی میگیدا انگار مثلا خونواده خیلی ب حق انتخابش احترام میذارن ظرف از د ...

والا من میگفتم نه صدتا تو دهنی و فحشم میخوردم ولی نه ام نه بود 

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....