2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...

565 بازدید | 21 پست

سلام.من چندین سال همش موهامو دکلره میکردم موهمو روشن میکرد موهام نصف شدم افتضاح دیگه موهامو کامل زدم که موهای خودم دربیاد الان بگم موهای خودمم کاملا وز شده دیگه مثل موهای سابقم نیست.کرونا هم که کلا کچلم کرد.الان انگار شوهرم از موی مشکی خسته شده هر از گاهی میگه روشن کن موهاتو ولی من دودلم با این حجم کم موهام که ریزشم داره بعدم ادمی نیستم برم ارایشگاه دوستم اینکارو میکنه اونم نمیتونم تا مشکیش دربیاد برم هی درستش کنم.شما چه نظری دارید؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اصصصلا نكن،تا موهات بلندشه و جون بگيره من الان ٢ساله رنگ نكردم هنوز آسيب هاي دكلره نرفته از موهام،نكن اصلا همون موهايي كه داريم ميريزه

هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم   ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم