2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 21 پست
دکلره نکن موهات نابود میشه یه جای خوب برات قهوه ای روشن بزارن مشکی نباشه حالا بعد کراتین کن نرم ...

کراتین همون که لخت میکنه؟ اخه موهام به شدت کم پشته خیلی افتضاحه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس چجوری اینهمه دخترا مو تا کمر بلوند یخی میکنن هیچی هم نمیشه چندساله موهاشون عالیه 

خب اونا به موهاشون میرسن من پول رسیدن هم نداشتم. دیگه هر چی سن میره بالا رشدش کم میشه.کرونا کچلم کرد

اصصصلا نكن،تا موهات بلندشه و جون بگيره من الان ٢ساله رنگ نكردم هنوز آسيب هاي دكلره نرفته از موهام،نك ...

موهام خشک و وزه هر شامپویی میگیرم فقط میریزه موهام فقط یه شامپو از این تبلیغاتیا گرفتم شانسی خوبه ولی موهام خشک میشه مثل اسکاج.نرم کننده نمیزنم چون باز موهام میریزه

موهام خشک و وزه هر شامپویی میگیرم فقط میریزه موهام فقط یه شامپو از این تبلیغاتیا گرفتمشانسیخوبه ولی ...

ازين ماسكا بگير واسه تو حموم خيلي نرم ميكنه قيمتيم ندارن فقطم يكم به پايين موهات بزن به ريشه هاش بزني ميريزه

هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم   ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
موهام از شونه هام ده سانت پایینتره

اگه حجم موهات کمه تا عید صبر کن.و حسابی تقویتش کن. اونوقت رنگ کن و تغییر حسابی کن. 

اگه هم شوهرت خیلی اصرار داره و موی سفید نداری برو چند تا هایلایت بزن توش تا تنوعی بشه براتون