سلام دوستان،کسی بوده دور سر بچش زیاد باشه مثلا هشت ماهگی پنجاه باشه ،یا در کل زیاد رشد کرده باشه ؟اونایی که بچشون بزرگ شدن الان سرشون مشخصه بزرگه؟خیلی نگرانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به ژن هم بستگی داره عزیزم ولی سر پسرم بزرگ بود چون سر باباش بزرگ بود ولی ۵۰نبود
از اول بزرگ بود یا این چندماهه بیشتر رشد کرده
پیگیر باش خدای نکرده هیدروسفالی نباشه
بزار من نگاه کنم ببینم چقدر بود تو نمودار بهت بگم
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
اگه از بهداشت گفتن که چرت گفتن چه استرسها که الکی به ما ندادن
دقیقا
پسر منو گفتن وای اصلا نرمال نیس مگه میشه و فلان
بردم دکتر گفت ژنتیکیه عادیه خیلیم بزرگ نیس
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
منم خودم خیلی درگیر هیدروسفالی بودم اون موقع که بچم دوسه ماهه بود خداروشکر درست شد مشکل نداشت ارثی بود
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
منم خودم خیلی درگیر هیدروسفالی بودم اون موقع که بچم دوسه ماهه بود خداروشکر درست شد مشکل نداشت ارثی ب ...
منم دو سه ماه درگیرش بودم ولی ام ار آی و آزمایش که دادیم سالم بود چون اولش هم یکم بزرگ بود ،و تا شیش ماههگی رشدش نرمال بود یهو زیاد شد،میتونه از قطره آهن باشه که یهو زیاد شد؟؟