سلام دوستان،کسی بوده دور سر بچش زیاد باشه مثلا هشت ماهگی پنجاه باشه ،یا در کل زیاد رشد کرده باشه ؟اونایی که بچشون بزرگ شدن الان سرشون مشخصه بزرگه؟خیلی نگرانم
عزیزم سر پسر خالم نصبت به ندنش بزرگ بود جوری که قشنگ معلوم بود الان یه پسریعه بیاو ببین کلاس اوله از کلاش چهارمی ها بیشتر میفهمه الکی خودت رو ناراحت نکن تو خیلی از بچه ها هست واسه اینم که خیالت راحت بشه پیش یه متخصص خوب ببرش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به ژن هم بستگی داره عزیزم ولی سر پسرم بزرگ بود چون سر باباش بزرگ بود ولی ۵۰نبود از اول بزرگ ب ...
آره زیاده تو هشت ماهگی پنجاه ،تولدش ۳۸ بود ،شیش ماهگی ۴۷ بود که دقیقا درست بود چون ۹ تا باید رشد میکرد ،ولی الان تو دو ماه ۳ تا رشد کرده که باید یکی رشد میکرد ،البته الان موهاشم رشد کرده قبلا کچل شده بود الان خیلی بزرگ شده موهاش،ولی بازم دارم دق میکنم
منم دو سه ماه درگیرش بودم ولی ام ار آی و آزمایش که دادیم سالم بود چون اولش هم یکم بزرگ بود ،و تا شیش ...
۶ماهگی چند بود ؟
تو این دوماه چقدر رشد کرده
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
آره زیاده تو هشت ماهگی پنجاه ،تولدش ۳۸ بود ،شیش ماهگی ۴۷ بود که دقیقا درست بود چون ۹ تا باید رشد میک ...
خودتم قشنگ احساس میکنی که بزرگ شده؟
میگم اونکه تو بهداشت همیشه اندازه میگیره باز اون اندازه گرفته یا کس دیگه بود ؟
اشتباه نگرفته مطمئنی؟
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
عزیزم اگر دکتر مغز اعصاب بردی که دیگه جای نگرانی نیست.بازم برو سمت دکتر بگو بهداشت گفته خیلی زیاد شده که دکتر از نگرانی درت بیاره.مطمین باش دکتر خیلی بیشتر از این بهداشتی ها میفهمه
به نظر من پیگیر باش ی بار دیگه دکتر ببرش خیالت راحت بشه اگه مطمئنی که اون خانم تو بهداشت درست اندازه گرفته الان تو ۲ماه ۳سانت خب زیاده ان شاالله که هیچی نیس طبیعی باشه ولی پیگیر باش