2777
2789
عنوان

چند وقته شدیدا...

170 بازدید | 19 پست

بی حوصلم و خستمه و همش میخوام بخوابم

ورزش میکنم بدتر خسته میشم

ویتامین و زینک و..میخونم اثر ندارن

ازمایش خونم نرمال بود چربی اینامم نرمال بود

چ کنم؟

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

منمممم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانمم جا کمک همش بهم سر کوفت میزنه 

😑😑😬

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اونو نه ولی الان دوسری هست ۱۰ روز زودتر پری شدم

تست تیرویید بده میتونه از اون باشه.اگر هم شرایط روحی خوبی نداری خواب میتونه به صورت ناخودآگاه یه جور فرار از موقعیت و فکر نکردن به مشکلات باشه 

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
تست تیرویید بده میتونه از اون باشه.اگر هم شرایط روحی خوبی نداری خواب میتونه به صورت ناخودآگاه یه جور ...

چجوری مشکل روحیو بر طرف کنم؟

دارم آسنترا میخورم ولی انگار پر خواب تر شدم

مشکلت چی هست عزیز

درسام زیاده

دوسال کنکور دادم نشد

الان برای ازمون دیگه تلاش میکنم

خانواده هم میگن الا بلا پزشکی

اونم خیلی تلاش میخواد

خیلیییی

منم ۳ ماه اول خیلی پر قدرت خوندم الان نزدیک یک ماهه انرژیم کم شده مخصوصا این هفته اخر اصلا جون ندارم هیچ کاری کنم

کارامو بزورانجام میدم

نمیدونم چمه واقعا

بقیه چطور انقدر پر انرژین

البته بگم زندگی به شدت یکنواخت و مضخرفی دارم و پر از مشکلات

سری اخرم مسافرت رفتیم همش دعوا و دکتر بود

همش تو‌ خونم و اخرین باری ک بیرون رفتم یادمم نی رفته باشمم در حد ی ساعت فروشگاهی چیزی بوده

دوستی هم ندارم :)

کلا تنبل شدم شدیدا 

کمبود اهن نداری؟چون کم خونی باعث خستگی مفرط میشه... اگه نداری و ازمایش هات خوبن قهوه بخر یخور....تا ...

ببین من گوشت مرغ اصلا دوست ندارم شاید ماهی یبار بخورم اما‌چون قرص اهن اینا میخودم ازمایشم نرمال بود

قهوه هم میخودم باز خستم😑

اصلا حال قهوه درست کردنم ندارم تازه