2777
2789
عنوان

چند وقته شدیدا...

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 19 پست
درسام زیاده دوسال کنکور دادم نشد الان برای ازمون دیگه تلاش میکنم خانواده هم میگن الا بلا پزشکی ا ...

عزیزم کاملا میفهممت من کلی مراجع کنکوری دارم که همشون دچار افسردگی و اضطراب شدن.پس این حالتهایی که میگه میتونه روحی باشه.باز شما میگی پرتوان یه تایمی رو خوندی بقیه که میگن هنوز شروع نکردیم.راحت بگم بهت انرژیتو شارژ نکردی لازمه شارژ کنی خودتو.همه چی که درس نیست زندگی هم داشته باش 

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
عزیزم کاملا میفهممت من کلی مراجع کنکوری دارم که همشون دچار افسردگی و اضطراب شدن.پس این حالتهایی که م ...

همش کلاسامو کنسل میکنم اصلا به طرز عجیبی تنبل شدم

کنکور نمیخوام بدم یه ازمون دیگه باید بدم که قبول شدن توش هم خیلی مهمه برای خانوادم چون یه سری مسائل به قبول شدن من بستگی داره

چجوری خودمو شارژ کنم؟

یه پارتنر درسی پیدا کردم بازم اثر نداشت رو انگیزه خوندنم

برنامه ریزی میکنم سبک باز نمیخونم

منطقی برنامه میریزم باز نمیخونم

کلا خیلی دارم زور میزنم ولی توان جسمی ام یاری نمیکنه

همش خوابم میگیره یا زود خسته میشم

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همش کلاسامو کنسل میکنم اصلا به طرز عجیبی تنبل شدم کنکور نمیخوام بدم یه ازمون دیگه باید بدم که قبول ...

تلاشات خیلی عالی بوده حتما برو تست تیرویید بده اگر فقط همون آیتم تیرویید هم بگی تکی مینویسن واست اگر میگی جسمم یاری نمیکنه بیحالم وپریودت هم جلو افتاده ۹۹ درصد ربط داره به تیرویید چون کم خونیت هم چک شده.راستی ویتامین دی هم مصرف کن

تلاشات خیلی عالی بوده حتما برو تست تیرویید بده اگر فقط همون آیتم تیرویید هم بگی تکی مینویسن واست اگر ...

مرسی عزیزم

راستی من عاشق روانشناسیم😢اما حیف...

فلا ک مامانم باهام جنگ داره جا اینکه کنارم باشه هر وقت صلح کرد میگم یه تیرویید ازم ازمایش بگیره

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
مرسی عزیزم راستی من عاشق روانشناسیم😢اما حیف... فلا ک مامانم باهام جنگ داره جا اینکه کنارم باشه هر ...

انشالله موفق باشی عزیز دلم به هرآنچه که دوست داری برسی