2777
2789
عنوان

خواستگارم بعد 5 ماه پیام داد؟؟

560 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها تورو خدا کمکم کنید

اردیبشت ماه برادر همکارم برام خواستگار اومد کارمند بود سنش 34 شرایطش خوب تو پارک همو دیدیم حرف زدیم به دل منم نشست بعد فرداش زنگ زدن گفتن ما هم پسندیدیم ما تلفنی 10 روز صحبت کردیم ایشون فقط ابراز احساسات می کرد فقط می گفت شما هم بگین فردلش مامان و خواهرش اومدن ولی فقط به این ور اون ور نگاه کردن دیگه خبری نشد ازشون و پسره هی استوری ناراحت کننده می زاشت غم از دست دادن منم شمارشو پاک نکرده بودم تمام استوری های منو می دید گاها ریپلای می زد تبریک تولد فلان بعد این دفعه اومدن قشنگ ابراز عشق کردن گفتن واقعا دوستون دارم قرار شد بیرون همو ببینیم دیدیم ولی رفتارش ی جور بود گفت برین فکراتونو بکنید به من بگید در چه حد می تونیم آشنا بشیم چارچوپ هاتون  چون می گن یه مدت خودمدن اشنایی پیدا کنیم بعد مطمئن شدیم به خانواده ها بگیم  بعد شب من خواستم پیام بدم قبل من گفت مرسی واسه وقتی که گذاشتین دیگه بعدش هیچی نگفتن صبح هم فقط پیام منرو لایک کردن دیگه صبح بخیر چیزی نگفتن 

بنظرتون من پیام بدم بده یا شمارشو پاک کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاک کن قبل ازدواج آدم باید شدیدا چشم هاش رو باز کنه بعد ازدواج ببنده. 

این همین الان فازش معلوم نیست ادم بلاتکلیفیه ولش کن.

Mahi54سابق هستم. از سال ۹۳ اینجا عضوم تا اینکه همین اواخر درخواست لغو کاربری دادم. نی نی یار جون پشیمونم کاربریم رو بده بهم کلی خاطره با تاپیکام داشتم.😭
خودش دوست داره ننه اش نپسندیده

اخه دلیلش پرسیدم گفت نه خانوادم مهم نیست شما احساس می کنم دوسم ندارین احساسی ندارین می گه برا من فقط این مهم دوتفر بخاطر هم بمیرن

2790
2778
2791
2779
2792