2777
2789
عنوان

شوهر بیخود

1061 بازدید | 35 پست

سلام خانما من برام تازگیا یه مشکل پیش اومده .. منو شوهرم شهرستان زندگی میکنیم و اینجا هیچ اشنایی نداریم .. چون اینجا دکترای خوبی داره الان یه ماهه مادرشوهرم اومدن خونه ما ک بره دکتر و الان تحت نظر دکتره... منو مادرشوهرم باهم هیچ مشکلی نداریم و الان ک خونمونه خداشاهده با جون و دل ازش پذیرایی میکنم و احترامش رو خیلی دارم و اونم در مقابل همینطوره.. مشکل من شوهرجانمه ک مامانشو دیده لوس شده ینی الان ازش متنفر شدم بخاطر کاراش😏وقتی سر سفره نشستیم یهو شروع میکنه جلو مادرش منو تحقیر میکنه ک این چ غذاییه درست کردی چرا مزش بده چرا فلانه و...درصورتی ک قبلش ک تنها بودیم اصلا همچین رفتارهایی نداشت  یا مثلا یهو شروع میکنه بی دلیل دعوام میکنه و سرم داد میکشه بازم من چیزی نمیگم و سکوت میکنم چون نمیخوام بیشتر ازین کش بدم دعوارو.. خیلی وقتا از خواهرشوهرام شنیدم ک رفته پیششون غیبت منو کرده ک زنم اصلا کار توی خونه رو بلد نیست من میخوام دوباره زن بگیرم و اونا اومدن بهم گفتن ک شوهرت همچین حرفی زده چرا کارای خونتو درست انجام نمیدی .. بقران مجید من دوتا بچه کوچیک 

دارم و با وجود اونا هیچوقت نشده خونم کثیف باشه یا بهم ریخته باشه با اینکه خونمون کوچیکه کلا یه اتاق خواب داره ولی همیشه تمیز بوده .. خلاصه دردای دلم از شوهرم زیاده اینم بگم ک سر هیچی چن شنبه جای خوابشو عوض کرده و میره کنار مادرجانش میخوابه دیشب بهش اس دادم بیا اینجا بخواب پیامم سین زد ولی نیومد.. حالا بهم یه راهکار بدین بگین چطوری آدمش کنم خیلی اینروزا از دستش زجر میکشم..

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂 نره خر های سایت ، با شمام الدنگای کثیف ، که همش درخواست دوستی میدین .. الهی خدا ب زنه ب اون کمرتون تا دیگه راست نشه ..کثافتای رذل

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باهاش صحبت کن بگو که از این رفتار ناراحت میشی البته با زبون خوش (دهه هشتادی دوتا بچه؟ خدا حفظشون کنه😁) 

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
هیچی ،فقط صبوری میکردم تا مادرش بره ،بعد قشنگ تلافی میکردم

دقیقا منم بخاطر اینکه مامانش بیشتر از دعوامون خبر دار نشه چیزی نمیگم ولی دلم خیلیییی پره

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂 نره خر های سایت ، با شمام الدنگای کثیف ، که همش درخواست دوستی میدین .. الهی خدا ب زنه ب اون کمرتون تا دیگه راست نشه ..کثافتای رذل

بعضی رفتاراش شبیه شوهر منه اونکه وقتی مامانشو میبینه لوس میشه

ینی حالم ازش بهم میخوره فقط دارم تحمل میکنم .. 

بهش محل نده اصلا

بگو ناراحتی کارگر بگیر

از رستوران غذا بگیر

انقدر شل و ول نباش در مقابلش

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را