2777
2789
عنوان

شوهر بیخود

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 35 پست
شما رو نمیدونم  ولی من بودم بعد رفتن مادرش چنان عیب هاشو میکوبیدم تو سرش که نتونه پاشه،بس که چ ...

ما رسم داریم ک همه وسایل خونه رو داماد باید بخره و این رسم خیلی برامون جا افتادست.. من وقتی عروسی کردم این آقا وسایل زندگی نخریده بود و با مادرشوهرم زندگی می‌کردیم خیلی جاها از خودم گذشتم از حقم گذشتم تا زندگیم سروسامان بگیره ولی الان ک میبینم خیلی اشتباه کردم و بیشتر پررو شده وتا الانه من وسایل درست حسابی ندارم با اینکه حقوق آقا ماهیانه ۶۰ ۷۰ تومنه خیلی خسیسه

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂 نره خر های سایت ، با شمام الدنگای کثیف ، که همش درخواست دوستی میدین .. الهی خدا ب زنه ب اون کمرتون تا دیگه راست نشه ..کثافتای رذل

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

غلط کرده کتک میزنه یعنی چی

زندگی مشترک اسمش رو خودشه..چرا باید ۲ نفر ادم عاقل که باهم زندگی میکنن یکشون اونیکیو کتک بزنه؟

ببین با یه مشاوره صحبت کن لطفا همسرتونم ببر پیشش تا مشکلتون حل بشه و حداقل به ذهن بچه هاتون فکر کنید نزارید از همین الان عصبی باشن

غلط کرده کتک میزنه یعنی چی زندگی مشترک اسمش رو خودشه..چرا باید ۲ نفر ادم عاقل که باهم زندگی میکنن ی ...

بچهام... دخترم ک چهارسالشه عصبیه و ناخن میجوه.. پسرم دوساله مث سگ کتکش میزنه وقتیم میخوام بگیرمش از دستش خودمو دعوا میکنه حتی کتک میزنه

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂 نره خر های سایت ، با شمام الدنگای کثیف ، که همش درخواست دوستی میدین .. الهی خدا ب زنه ب اون کمرتون تا دیگه راست نشه ..کثافتای رذل

۹۷۷۵پپوعزیزممممممم وای نه تو رو خدا 

بچهاتون چه گناهی کردن

اولا شما نباید بچه دار میشدی اونم ۲ تا بچه

به هر حال...

حتماااا با مشاوره صحبت کن شما ها باید زندگی کنید اون بچه ها حقشونه زندگی کنن و امنیت داشته باشن

این اقا باید اصلاح بشه

خواهش میکنم دعوا نکنید باهم جلوی بچه ها صحبت کردن با این اقا فایده نداره مشاوره میتونه کمک کنه

واقعا برای بچه هاتون نارحتمم