بچه ها عکس موهای ریخته شده بعد از حموم رو میذارم لطفا بگید زیاده یا نه. موهام تا کمرمه و بعد ۵ روز رفتم حموم و شونه زدم😬 عکس رو زیر همین پست میذارم پس لطفا صبور باشید باتشکر 😂❤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ولی ببین یا تو حموم زیر اب با دست گرهشون رو وا کن چون راحت تره} یا بعد از حموم نرم کننده بزن به موهات تا گرهشون وا شه و یا قبل از حموم با روغن نارگیل چرب کن موهاتو و بعد گرههشون رو باز کن روغن نارگیل واسه تقویت مو هم خوبه
نه نترس بنظرم زیاد نیست ولی ببین یا تو حموم زیر اب با دست گرهشون رو وا کن چون ...
راستش رفتم داروخانه ماسک مو لافارر داد ۲۶٠ تومن آوردم زدم هیچ اثری نداره😑 همون شامپو نرم کننده ازش بهتره😂 روغن نارگیل از ععطاری میخرین یا مارک خاصی استفاده میکنین؟
هر روز شونه میکنین شما؟ برا من ده برابر این میریخت واقعا الان دارو خوردم بهتر شده خداروشکر
آره گلم تقریبا هر روز شونه میکنم، و هر دفعه میریزه، موهای منم بلنده، و وقتی گوله میشه زیاد نشون داده میشه، ولی کلا با آنقدر ریختن نگران نشو، این ها موی مرده هست که با شونه کردن جدا میشه از سر، بعدشم پنج روز خیلی دیره برای شونه نکردن، چربی سر باعث میشه روی موها بمونه و باعث پوسیدگی و بعد ریختن مو میشه، حداقل یک روز درمیون حمام کنید و موهاتون رو شونه کنید، تا چربی کف سرتون تنظیم بشه، و اینکه ریزش مو به خیلی چیزا وابسته هست.
دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری