2821
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 47 پست
آره خیلی میپیچه تو هم، چطور؟ زیاد ریخته یعنی؟ 

نه میخواستم ببینم اگه خیلی اذیت میشی موقع شونه زدن.اسپری گره باز کن مو بخر.

برند فیروز ۲۸ تومنه ولی موقع شونه زدن ک اسپری کنی رو موهات خیلی راحتتر شونه میشه و ریزش کمتر میشه.

نه میخواستم ببینم اگه خیلی اذیت میشی موقع شونه زدن.اسپری گره باز کن مو بخر. برند فیروز ۲۸ تومنه ولی ...

مرسی گلم. اتفاقا در نظر دارم که بگیرم عزیزم چون تا موهام نازکه خیلی زود کنده میشه، شما خودتون استفاده کردین؟ مو رو خشک نمیکنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم. اتفاقا در نظر دارم که بگیرم عزیزم چون تا موهام نازکه خیلی زود کنده میشه، شما خودتون استفاد ...

نه اتفاقا نرم میکنه.

من چن سالی هست استفاده میکنم.قیمت مناسب بخوای همین فیروز هست.برندای دیگه قیمتاشون بالاست تا ۱۰۰-۱۵۰ تومن.ولی عادت کنی دیگه دوس نداری بدون اسپری شونه بزنی😁شده شب ساعت ۱۲ شوهرمو بفرستم بره اسپری بخره😁😁

کسی نییسستتتت؟ 😑💔😂😂😂

موهای من سه برابر این میشه، چون بلنده قکر میکنی الان زیاده،  خانم ها روزی صد تار مو اگر از دست بدن طبیعیه عزیزم پس نگران نباش. 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
2790
2823
2791
2779
2792