2821
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 47 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه اتفاقا نرم میکنه. من چن سالی هست استفاده میکنم.قیمت مناسب بخوای همین فیروز هست.برندای دیگه قیمتا ...

عه عزیزم چه خوب 😍 رنگش آبی هست یا سبز؟ خیلی ممنون از راهنماییت ❤

موهای من سه برابر این میشه، چون بلنده قکر میکنی الان زیاده،  خانم ها روزی صد تار مو اگر از دست ...

هر روز شونه میکنین شما؟ برا من ده برابر این میریخت واقعا الان دارو خوردم بهتر شده خداروشکر 

منم همون ۵ روز یه بار چون میترسم از ریزشش😣

نه نترس بنظرم زیاد نیست   

ولی ببین یا تو حموم زیر اب با دست گرهشون رو وا کن  چون راحت تره}
یا بعد از حموم نرم کننده بزن به موهات تا گرهشون وا شه
و یا قبل از حموم با روغن نارگیل چرب کن موهاتو و بعد گرههشون رو باز کن
روغن نارگیل واسه تقویت مو هم خوبه

نه نترس بنظرم زیاد نیست     ولی ببین یا تو حموم زیر اب با دست گرهشون رو وا کن  چون ...

راستش رفتم داروخانه ماسک مو لافارر داد ۲۶٠ تومن آوردم زدم هیچ اثری نداره😑 همون شامپو نرم کننده ازش بهتره😂 روغن نارگیل از ععطاری میخرین یا مارک خاصی استفاده میکنین؟ 

هر روز شونه میکنین شما؟ برا من ده برابر این میریخت واقعا الان دارو خوردم بهتر شده خداروشکر 

آره گلم تقریبا هر روز شونه میکنم، و هر دفعه میریزه، موهای منم بلنده، و وقتی گوله میشه زیاد نشون داده میشه، ولی کلا با آنقدر ریختن نگران نشو، این ها موی مرده هست که با شونه کردن جدا میشه از سر، بعدشم پنج روز خیلی دیره برای شونه نکردن، چربی سر باعث می‌شه روی موها بمونه و باعث پوسیدگی و بعد ریختن مو میشه، حداقل یک روز درمیون حمام کنید و موهاتون رو شونه کنید، تا چربی کف سرتون تنظیم بشه، و اینکه ریزش مو به خیلی چیزا وابسته هست. 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
والا زنه الکی پولمو گرفت به زور دادش به من😐😑 میرم همون روغن نارگیل بخرم از عطاری مرسی😂❤

روغن ارگان هم اگه میتونید بخرید عالیه 

البته اصل روغن ارگان، از جای معتبر بخرید، یکم شاید اصلش گردن باشه، ولی عالیه، هم میتونید برای مو استفاده کنید هم پوست مخصوصا صورت

والا زنه الکی پولمو گرفت به زور دادش به من😐😑 میرم همون روغن نارگیل بخرم از عطاری مرسی😂❤

ای داد بیداد

اره نارگیل خیلی خوبه
ولی الان یادم اومد کرچک هم  عالیهههه
برای مژه که خیلی خوبه مطمئنا برای مو هم عالیه 

من برای مژه از کرچک بیشتر راضی بودم

احتمال زیاد کرچک کلا بهتر باشه
حالا اگه خواستین سرچ هم بکنید بین نارگیل و کرچک کدوم برای مو بهتره

2790
2823
2791
2779
2792