سلام بچه ها من پنج روزه زایمان کردم سر زایمانم به خاطر افتادگی رحم بخیه زیاد خوردم ترمیم زیبایی انجام داد دکترم حالا خیلی میسوزه واقعا دیگه امونم رو بریده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه هفته ای طول میکشه خوب بشه طبیعیه. زیبایی چطور زد برات؟من ک ب دکترم گفتم گفت نمیشه هم زمان با زای ...
به بدبختی افتضاح ترین زایمانم بود رفتم بیمارستان دکترم وقت زایمان داده بودن با آمپول فشار دردم بگیره من از قبل هم یکم رحمم افتاده تر بود به دکترم قبل حامله شدن گفتم گفت طبیعی سر این بچه دیگه خیلی داغون شده بود وقتی زایمان کردم تموم شد دکترم همون جا بیشتر بخیه زدن بدون هیچ بی حسی درد کشیدم اینقدر که خدا میدونه بدش کارشون تموم شد رفتن یک ساعت بد پرستار ها اومدن بالا سرم معاینه کردن دیدن یکی از رگ ها پاره شده خون ریزی کردم به شدت در حدی که جونم در خطر بود همونجا منو بردن اتاق عمل بیهوش کردن برام درست کردن الان که نگاه میکنم اصلا فک میکنم بخیه باز شدن یا من همچین فکری میکنم نمیدونم به خدا اینقدر استرس جوش میزنم خدا میدونه