2777
2789
نگو... بخدا اینقدر مهربونن... این عزیزان اولاد همون پیامبری هستن که طرف دل و روده کثیف گوسفند رو ر ...

وایییی 🥺😭😭😭 بنده ی بدی ام

یهو بد شدم من بد کردم 

پاشم نماز بخونم برام دعا کن مهربونم

دیگه وا نمیشه این در،صبح نمیشه این شب...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی 🥺😭😭😭 بنده ی بدی ام یهو بد شدم من بد کردم  پاشم نماز بخونم برام دعا کن مهربون ...

یه چیزی بگم؟

میدونی همینکه به دلت افتاده سلام بدی،دعوت خودشونه؟

اونا دوستت دارن و به یادت بودن و دعوتت کردن؟

اینو یه جای مطمئن خوندم...

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
یه چیزی بگم؟ میدونی همینکه به دلت افتاده سلام بدی،دعوت خودشونه؟ اونا دوستت دارن و به یادت بودن و د ...

پریشب کلی اشک‌ ریختم مداحی گذاشتم حالم بد بود اصلا 

درسته عزیزم اما ی شرمی دارم بخوام سلام بدم روم نمیشه

دیگه وا نمیشه این در،صبح نمیشه این شب...

السلام علیک یا صاحب الزمان عج. اللهم عجل لولیک فرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها اللهم بارک لمولانا المهدی عج التماس دعا 

ان شاءالله. اربعین امسال مامان میشم.  برام دعا کنید. شش ساله منتظرم. التماس دعا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 
بچه ها موقعه نماز صبح هستش  التماس دعا سر سجاده برای همدیگه دعا کنیم❤️

برام خیلی دعاکن بگو خدا حونی کرد ببخششش......یه بار صداش بشنو ...یه بار نگاش کن ...یه بار اینقدر خارش نکن ...

پریشب کلی اشک‌ ریختم مداحی گذاشتم حالم بد بود اصلا  درسته عزیزم اما ی شرمی دارم بخوام سلام بدم ...

همین شرمت یعنی خدا بخشیده ات.

فکر میکنی این شرم و پشیمونی کم سعادتیه؟

چند نفر هستن که توفیق پیدا میکنن دلشون بشکنه و شرمگین بشن؟

حر آب رو به روی امام حسین بست،بعد پشیمون شد و به خود مولا پناه برد...

به حرف شیطون گوش نشده،ما که معصوم نیستیم،بگو مولا خودت دستم رو بگیر،هرچند همین الانم گرفتن، ما نمیبینیم،بخدا منم گناهکارم،هیچکی بیگناه نیست،

ولی بجز این خاندان کی و داریم؟

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
پریشب کلی اشک‌ ریختم مداحی گذاشتم حالم بد بود اصلا  درسته عزیزم اما ی شرمی دارم بخوام سلام بدم ...

یه پدر هیچ وفت نمیتونه از بچه ش دل بکنه وروشوبرگردونه اونم امام زمان که دلش مثل یه دریاست کلی باادمای عادی فرق داره دوستمون داره هرلحظه منتظر برگشتمونه

اینکه خیلیا میگن خجالت میکشیم وسوسه شیطانه که بوسیله این جمله مارواز اقادورکنه

هرچقدر گناهکاروخطاکارباشی اون لحظه شماری میکنه که فقط اسمشوصدابزنی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍