2789
عنوان

تشکیل جنین

1791 بازدید | 26 پست

سلام دوستان یه موردی برام پیش اومده خواستم بگم بهتون شاید به درد کسی بخوره

من تا حالا چندتا بارداری داشتم که همشون سقط شد و با ازمایش مشخص شد مشکل نقص دستگاه ایمنی دارم و باید ivig استفاده کنم 

بعد از کلی هزینه و آزمایش و این چیزا باردار شدم 

دکترم هفته ۸ سونو کرد و فقط ساک رو دید و گفت نگران نباش و برام سونو رنگی نوشت برای ۲ هفته بعد 

رفتم و سونو گرافی گفت جنینی تشکیل نشده و حتی اندازه ساک رو کوچیکتر از قبل زد 

دکترم هم گفت دارو هات رو قطع کن و دیگه بعد از این باید بری سراغ ازمایش ژنتیک 

یه چیزی ته دلم میگفت یه کم صبر کن ولی از ترس کورتاژ شدن دارو ها رو قطع کردم

امروز صبح دردای سقطم شروع شد و عصر سقط شد 

و من کاملا دیدم که یه جنین بود 

صورتش بدنش جوانه دستاش لکه سیاه چشماش  پاهاش بند نافش که وصل بود به یه بافت همه مشخص بود 

خواستم بگم عجله نکنین برا سونو رفتن یه کم زمان بدین و هر سونوگرافی ای نرین 

وای عزیزم ناراحت شدم برات ولی خودت رو نبار دوستم با ۶ بار سقط و این که دکترا بهش گفته بودن امکان بارداریت خیلی کمه و لوله های رحمیش کلا بسته شده بود بچهدار شده و الاپسرش ۱۱ ماهشه امیدت در کنار درمان به خدا باشه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چ قرصی رو قطع کردی ؟

منم سونو دادم گفتن قلبش واستادع ب تازگی ینی همون روز 

بعد ۷ روز بعد تکرار کردم جای دیگ گف ۷ روز پیش واستاد. 

منم شک دارم سونو باعث مرگ بچم شده

وای عزیزم ناراحت شدم برات ولی خودت رو نبار دوستم با ۶ بار سقط و این که دکترا بهش گفته بودن امکان بار ...

ممنونم عزیزم انشاءالله خدا به هرکس طبق خیر صلاحش فرزند بده

منم سه تا سقط داشتم 

البته من از طریق طب مدرن پیگیر درمان نشدم

از طریق طب سنتی درمان کردم مشکلم سردی رحم بود و بلاخره یه پسر دوساله دارم

میدونی همین سونو 8 هفته خودش برا جنین خطرناکه

درسته هما میدن و برا خیلیا اتفاقی نمی افته

ولی برا بعضیا همین سونو 8 هفته باعث سقط میشه

بخاطر همین تو طب سنتی سونو زیر سیزده هفته رد میشع

دکتر طب سنتیم ب شدت مخالف سونو زیر سیزده هفته بود

بارداری سومم سونو8 هفته دادم چند روز بعدش جنینم ایست قلبی کرد

اتفاقا دیشب تو یه گروه ایتا وقتی این مورد و گفتم

یه دوتا خانم دیگه هم گفتن اوناهم بعد سونو 8 هفته سقط کردن 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
چ قرصی رو قطع کردی ؟ منم سونو دادم گفتن قلبش واستادع ب تازگی ینی همون روز  بعد ۷ روز بعد تکرا ...

عزیزم من هپارین و شیاف و پرنیزولون داشتم ک دکترم گفت همه رو قطع کن 

چ قرصی رو قطع کردی ؟ منم سونو دادم گفتن قلبش واستادع ب تازگی ینی همون روز  بعد ۷ روز بعد تکرا ...

پست منو بخون

ینی شماهام بچتون بعد سونو 8 هفته ایست قلبی کرد؟ 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
منم سه تا سقط داشتم  البته من از طریق طب مدرن پیگیر درمان نشدم از طریق طب سنتی درمان کردم مشک ...

اره عزیزم شنیدم ولی من چون شرایطم خاص بود دکترم برای ۸ هفته خودش فقط شکمی در حد چند ثانیه سونو کرد ک از خارج از رحم نبودن مطمئن شه 

اره عزیزم شنیدم ولی من چون شرایطم خاص بود دکترم برای ۸ هفته خودش فقط شکمی در حد چند ثانیه سونو کرد ک ...

خب  برا منم شکمی بود

اصلا برا ماها ک شرایطمون خاصه سونو واژینال تو بارداری ک خطر بزرگیه 

امیدوارم برا بارداری بعدیت تصمیم قاطعی در مورد سونو 8 هفته بگیری 

منم سه تا سقط داشتم  البته من از طریق طب مدرن پیگیر درمان نشدم از طریق طب سنتی درمان کردم مشک ...

ب قرآن منم سونو دادم همون روز همونجا قلب بچم واستاد 😔 گفتن ب تازگی از بین رفته 

بعد از ۷ روز جای دیگ سونو دادم گفتن ۷ روز پیش قلبش واستاد