2789
عنوان

تشکیل جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 26 پست
ب قرآن منم سونو دادم همون روز همونجا قلب بچم واستاد 😔 گفتن ب تازگی از بین رفته  بعد از ۷ روز ...

تجربه را تجربه کردن خطاست

من بارداری چهارم که بلاخره حاصلش پسرمه بعد سه تا سقط سونو ندادم تا 13 هفته 

چون واقعا میترسیدم باز هم سونو بدم و بازهم سقط بشه 

تازه سونو 13 هفته رو هم نمیخواستم بدم ب اصرار دکترم دادم

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
نه هزیزم گفت کلا جنینی تشکیل نشده حاملگی پوچه منم انتظار دیدن همچین چیزی نداشتم 

شاید رشدش متوقف شده بود و قلبش واستادع بود چون بچه ی ۸ هفته بزرگه برا من ۷ هفته و سه روز بود ۱۲ میل بود شاید ۵ هفته اینا واستاد ک کوچیک بود 

ب دکتر گفتی چی دیدی ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۷ هفته و سه روز بودم گلی

منظورم همون تشکیل قلب بود

امیدوارم به زودی دامنت سبز شه و انتظارت ب پایان برسه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
تجربه را تجربه کردن خطاست من بارداری چهارم که بلاخره حاصلش پسرمه بعد سه تا سقط سونو ندادم تا 13 هفت ...

میشه کمکم کنی ؟ من طب سنتی نمی‌شناسم 

دکترت تلفنی ویزیت نمیکنه ؟ من می‌خوام ۴۰ روز از سقطم گذشت اقدام کنم 

دوس دارم طب سنتی رو در پیش بگیرم 

راسی هزینش چقده؟

شاید رشدش متوقف شده بود و قلبش واستادع بود چون بچه ی ۸ هفته بزرگه برا من ۷ هفته و سه روز بود ۱۲ میل ...

عزیزم اگر رشدش متوقف شده بود باید خودش رو میدید اصن گفت جنین نیست حتی چند بار پرسید خونریزی نداشتی گفتم نه

اندازش حدودا ۲ سانت بود 

امروز بعداز ظهر تازه افتاد شنبه نوبت دارم پیش دکترم

منظورم همون تشکیل قلب بود امیدوارم به زودی دامنت سبز شه و انتظارت ب پایان برسه

انشاالله خدا بچتو حفظ کنه خواهری ‌حاجت روا شی 

اره من ۸ هفته و سه روز رفتم سونو اما باز همون ۷ هفته و سه روز بود 

خیلی سقط درد داره از زایمان هم بدتر من دیگ مردم و زنده شدم 

چ طاقتی داشتی سه تا سقط کردی خدا صبرت بده 

چن وقت بعد از سقطات حامله میشدی

میشه کمکم کنی ؟ من طب سنتی نمی‌شناسم  دکترت تلفنی ویزیت نمیکنه ؟ من می‌خوام ۴۰ روز از سقطم گذش ...

ببین  درمان با طب ترکیبی از تغذیه و دارو هست 

هزینه اش هم متفاوته

من ساکن استان فارسم دکترم قم بود با تلگرام باهاش در ارتباط بودم دارو برام پست می‌کرد یکم ارتباط گرفتن باهاش سخت بود

الان داخل ایتا چنتا خانم هستن که درمانگرن با طب سنتی میخای درخواست دوستی بده شماره همو داشته باشیم داخل ایتا بهت معرفی کنم و لینک بدم خودت باهاشون صحبت کنی

عزیزم اگر رشدش متوقف شده بود باید خودش رو میدید اصن گفت جنین نیست حتی چند بار پرسید خونریزی نداشتی گ ...

عجب دکتری بود 😔😔😔😔😔 خدایا بعضیا گاوکی مدرک میگیرن

هر چی شد بم خبر بده 

انشاالله خدا بچتو حفظ کنه خواهری ‌حاجت روا شی  اره من ۸ هفته و سه روز رفتم سونو اما باز همون ۷ ...

بله متاسفانه سقط دردناکه میدونی تو درد زایمان امید داری بچه میاد بغلت ولی تو سقط درد میکشی درد بی حاصل که بعدشم دستت خالیه

من تقریبا هفت ماه هشت ماه بعد هر سقطم باز باردار میشدم مشکل ناباروری نداشتم زود حامله میشدم ولی رحمم سرد بود و تاب نگهداشتن بچه رو نداشت

بله متاسفانه سقط دردناکه میدونی تو درد زایمان امید داری بچه میاد بغلت ولی تو سقط درد میکشی درد بی حا ...

شرمنده دیشب خوابم برد

چی بگم والا گذشته رو فراموش کن مهم الانه ک بچت کنارته

شرمنده دیشب خوابم برد چی بگم والا گذشته رو فراموش کن مهم الانه ک بچت کنارته

خواهش میکنم 

بله درسته

تو خصوصی بهم پیام بدین

شما تون رو

تا بهتون طبیب تو ایتا معرفی کنم

میشه شمارتون رو داشته باشم درمورد این تاپیکی که گذاشتین میخواستم تماس بگیرم.

اینکه ۸هفته باردار بودین وساک خالی تشکیل شده بود وبعد سقط کردین وجنین رو دیدین،منم دقیقا تو شرایط شما هستم ۸هفته رفتم گفتن فقط ساک تشکیل شده وشیاف رو قطع کرد دکتر