2777
2789
عنوان

هنوز حس بد اون روز همراهمه...

316 بازدید | 27 پست

تا حالا شده کسی که دوسش دارین تخریب و تحقیرتون کنه؟

چند سال پیش قرار بود با کسی که خیلی همدیگرو دوس داشتیم ازدواج کنم

خانواده ی خیلی پولداری بودن و ما هم متوسط

من اولاش مخالف ازدواجمون بودم ولی اون خیلی اسرار میکرد تا زمانی که بعد از ۴سال اومدن خاستگاریم

ولی وقتی اومدن مادرش مخالفت کرد و هزار تا حرف پشتمون بست حتی به تلویزیون خونمونم ایراد گرفت...

اون روزا خیلی دلم شکست و نابود شدم و اون رابطه رو تمومش کردم

الان با اینکه ازدواج موفقی کردم و روزی هزار بار خداروشکر میکنم که اون ازدواج نشد اما حس و حال بد اون تحقیرا هنوز باهامه و زخم اون حرفا هنوز خوب نشده

گاهی وقتا صبا بی اختیار و ناخواسته با یاد اون حرفا بیدار میشم و تمام روزم خراب میشه

انگار یجورایی تو ناخوداگاهم رفته 

چیکار کنم که دیگه بهش فکر نکنم

چکار کنم حال دلم خوب بشه...😞

حتما برید روانشناس عزیزم یا اگه اطلاعی از اون خانم بی ادب دارید برید سراغش و حرف دلتون روبگید این یکی از روش هابود در روانشناسی

اما به نظرم به خدا واگذارش کنید و حتما به یک روانشناس مراجعه کنید برای فراموش کردنش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی واقعا متاسفم. 

شاید بتونی از روش طرحواره درمانی کمک بگیری. 

مدیتیشن کن و اون روز رو بیار جلو چشمت عمیقا حال خودتو درک کن خودتو بغل کن. حتی شاید دلت بخواد گریه کنی. و تصویری که به یادت میاد رو تغییر بده طوری که حس خوبی بگیری با هرچی که دلت می خواد اونجا خیال توعه هر تصمیمی که بخوای می تونی بگیری. یه یجورایی خودت باید خودتو با هیپنوتیزم درمان کنی. چندین بار تکرار کن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یادت باشه تو خیال دلسوزی نکنی ولی خودتو درک کن. 

رو انرژی جذابیت درونی و اقتدارت کار کن بیشتر کمکت می کنه. 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
استارتر منم دقیقا مثل خودت بودم، برو تاپیکمو با عنوان داستان ازدواج من بخون

انقدر بهم دروغ گفتن و اذیت شدم تو اون مدت که قلبم مچاله شده

حتی بعد از مخالفتا اومد به زور دوباره سراغم و گفت که اره من کلی جلو خانوادم وایسادم و گفتم تورو میخوام اونام راضی شدن

منم چون دوسش داشتم دوباره گول خوردم و دوباره یک سال دیگه دورم داد

بعد روزی که قرار بود دوباره مادرش بیاد مادره زنگ زد گفت مگه من روز اول نگفتم مخالفم

هنوزم مخالفم نمیدونم چرا پسرم ول نمیکنه

اگه همدیگرو میخواین میایم خاستگاری ولی از این به بعد اسمتونو نمیاریم پسرمم از همه چی محرومه

منم از همه جا بی خبر شوکه شده بودم

زنگ ردم بهش گفتم چرا بهم دروغ گفتی

گفت چاره ی دیگه ای نداشتم که نگهت دارم....

همین شد آخرین حرف و غصه هام هزار برابر شد

حتما برید روانشناس عزیزم یا اگه اطلاعی از اون خانم بی ادب دارید برید سراغش و حرف دلتون روبگید این یک ...

خیلی روانشناس رفتم عزیزم

یه مدت حتی قرص مصرف میکردم

ولی اون زخم حرفا هیچ موقع خوب نشدنو هر روز تازه تر میشن برام

انقدر بهم دروغ گفتن و اذیت شدم تو اون مدت که قلبم مچاله شده حتی بعد از مخالفتا اومد به زور دوباره س ...

بهتره که فراموش کنی ،خداروشکر که ازدواج موفقی داشتی، طرف مقابل من وضع مالیش خوب نیست ولی همسر من وضع مالیش خوبه راستش گاهی از عذاب کشیدنش خوشحال میشم ولی خوب سعی میکنم بهش فکر نکنم چون نمی‌خوام جواب عشق همسرمو با فکر کردن به یه آدم عوضی جواب بدم و عذاب وجدان میگیرم، شما هم فکرتو درگیری نکن و دعا کن به آرامش برسی

یادت باشه تو خیال دلسوزی نکنی ولی خودتو درک کن.  رو انرژی جذابیت درونی و اقتدارت کار کن بیشتر ...

اتفاقا یه مدت دوره های زندگی سالم و میگرفتم و روشون کار میکردم

البته تا حد زیادی هم بهتر شدم که راضی شدم ازدواج کنم

اما خوب خوب نشدم واقعا

همیشه یه غمی تو قلبم هست

بهتره که فراموش کنی ،خداروشکر که ازدواج موفقی داشتی، طرف مقابل من وضع مالیش خوب نیست ولی همسر من وضع ...

والا من روز به روز سر حال تر و خوشحال تر میبینمش

نمیدونم واقعا شاید دنیا فقط واسه ماها دار مکافاته!

والا من روز به روز سر حال تر و خوشحال تر میبینمش نمیدونم واقعا شاید دنیا فقط واسه ماها دار مکافاته!

به درک، نباید برات مهم باشه، توام سعی کن به خصوص جلوی اون شاد و خوش حال باشی ، من جلوی اون همیشه میچسبم به شوهرم و عاشقانه صداش میکنم تا از حسادت بمیره

اتفاقا یه مدت دوره های زندگی سالم و میگرفتم و روشون کار میکردم البته تا حد زیادی هم بهتر شدم که راض ...

وای چقدر عالی حال منم همونجا خوب کرد :) 

ولی این خود هیپنوتیزم کردن واسه کنار اومدن با خاطرات بدم برام کارساز بود روان درمانگرم کتابشو بهم داد کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید. بهرحال عاقبت باید خودت حالتو خوب کنی. 

به درک، نباید برات مهم باشه، توام سعی کن به خصوص جلوی اون شاد و خوش حال باشی ، من جلوی اون همیشه میچ ...

درد من اینه که بعد از اون اتفاق من خیلی سرخورده شدم و اعتماد به نفسمو از دست دادم

چون خیلی دختر حساسی بودم

مناسفانه نمیتونم اینجور برخورد کنم

والا من روز به روز سر حال تر و خوشحال تر میبینمش نمیدونم واقعا شاید دنیا فقط واسه ماها دار مکافاته!

احترام به خود رو هم گوش دادین؟